Sitemani – Secretul din bunul gust

Sitemani – Secretul din bunul gust

Firma Sitemani a prins contur în anul 1998, în Sibiu, ca o afacere de familie. Inițial, firma producea câteva sute de kilograme de muștar zilnic. Au trecut 15 ani de atunci, iar experiența și dorința de dezvoltare și-au spus cuvântul. Astăzi se produc 15-20 tone de muștar şi 10 tone de ketchup pe zi. De asemenea, vorbim de peste 50 sortimente de produse și doar 54 de angajați dedicați, care asigură toată această producție.

Sitemani este acum unul dintre brandurile de succes ale Sibiului. Produsele companiei conțin ingrediente de cea mai bună calitate, întotdeauna proaspete, iar gama de sortimente este largă. Muștarul rămâne în centrul atenției, cu atât mai mult cu cât este un produs nelipsit de pe masa românilor. Sitemani a început producerea muștarului în anul 1998, ca o afacere de familie. Îl produceau noaptea și îl vindeau ziua. În anul 2005, în urma dezvoltării afacerii, s-a decis extinderea capacității de producție și alinierea la normele europene pentru industria alimentară. De aceea, cei de la Sitemani au demarat construcția unui spațiu de producție de 2.200 de metri pătrați, în zona industrială Sibiu. Acolo se produc astăzi 15-20 tone de muștar și 10 tone de ketchup pe zi, cu ajutorul noii linii moderne, automate de îmbuteliere, etichetare şi ambalare. Borcanele de plastic folosite de companie pentru muştar nu sunt importate. Sitemani își face propriile ambalaje.

1 August – ziua internaţională a muştarului

În lume, muștarul este al doilea cel mai apreciat condiment, după piper. În Statele Unite ale Americii, acolo unde se înregistrează cel mai mare consum de muștar, 1 august este o zi dedicată acestuia. De altfel, studiile arată că în lume se consumă sute de mii de tone de muștar zilnic. În anul 2011, cifra ajunsese la circa 350.000 de tone pe zi. Sitemani îl produce sub renumita marcă Mustardino; de la sortimente clasice, la specialitățile cu boabe întregi. Muștarul este disponibil în diferite ambalaje, de la 200g la 1000g sau chiar în găletușe de 10kg.
Este drept că muștarul rămâne produsul de bază al companiei, însă nu este singurul produs. Yoky ketchup, maioneză, usturoi, vinete coapte, zacuscă tradițională poartă de asemenea marca Sitemani. Compania are o reţea puternică de colaboratori în judeţele Alba, Vâlcea, Prahova, Gorj, Hunedoara, Craiova şi Timiş, unde deţine o cotă de piaţă de aproximativ 40-70%. Certificatul de încredere acordat de sibieni produselor Sitemani este faptul că în judeţul Sibiu, firma are o cotă de piaţă de 90%.

Muştarul de la Sitemani este apreciat de gura lumii!

Punct de lucru:
str. Ștefan Cel Mare nr. 193C, Sibiu RO 550321
Sediu social:
str. Iasomiei nr. 4, Brașov RO
tel: +40.269253231
tel/fax: +40.269239306
email: office@sitemani.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?