Stefani Mecanofin, experţi pentru a deveni lideri

S.C. Mecanofin S.R.L, oferă produse şi servicii de vârf în domeniul fabricării pieselor, maşinilor şi instalaţiilor la temă. Povestea Mecanofin începe în anul 2005, cu 2 maşini, 5 angajaţi şi un singur client. O poveste a calităţii, a acurateţei, a profesionalismului şi a performanţei profesionale, sociale şi umane. O poveste care, de-a lungul anilor, s-a autodefinit şi care, astăzi poate fi spusă în deplinătatea dezvoltării ei.

Mecanofin s-a alăturat tradiţieie fabricanţilor transilvăneni, făcând instalaţii la temă pentru industria construcţiilor de maşini şi industria auto. În anul 2005 se deschide la Sibiu un punct de lucru al firmei „Stefani Maschinenbau”. Firma prospăt deschisă are 5 angajaţi, 2 maşini şi un singur client: firma mamă din Germania. Deşi nu a fost uşor, datorită perseverenţei, dedicării angajaţilor şi calităţii oferite, Mecanofin a mers doar înainte. Astăzi are 30 de angajaţi şi orientare spre exporturi în Germania, Austria, Turicia şi Ungaria. Produsele firmei sunt instalaţiile la temă făcute conform documenteţiei clientului sau conform documentaţiei Mecanofin, proiecte şi documentaţii tehnice, prelucrări mecanice de precizie (CNC) prin care se produc piese de schimb şi serii pe freze şi strunguri, precum şi instalaţii de încălzire a halelor Atelierul de proiectare dispune de profesionişti în design, calculatoare, electrice, pneumatice şi automatizări. La Mecanofin se pune accentul pe caliate şi profesionalism. Performanţa profesională este susţinută prin cursuri, training, şi specializare în Germania. Nu în ultimul rând este evidenţiată valoarea umană prin dezvolatarea culturii organizaţionale şi creşterea motivaţiei. Angajaţii Mecanofin sunt profesionişti care nu se dezmint având ca dovadă calitatea produselor şi aria largă de dezvoltare din ultimii ani. Pentru Mecanofin, prioritar este satisfacerea necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor, a cerinţelor pieţelor globale şi a viitorului prin standardele existente şi permanenta raportare la acestea, dar şi prin anticiparea provocărilor legate de serviciile şi produsele realizate. Drept dovadă, obiectivul Mecanofin este de a fi recunoscuţi ca lideri.

S.C. MECANOFIN S.R.L.
Parcul Industrial Şelimbăr