Stefani Mecanofin, experţi pentru a deveni lideri

  • 0 comentarii

Partener in campania „Produs in Sibiu”

S.C. Mecanofin S.R.L, oferă produse şi servicii de vârf  în domeniul fabricării pieselor, maşinilor şi instalaţiilor la temă. Povestea Mecanofin începe în anul 2005, cu 2 maşini, 5 angajaţi şi un singur client. O poveste a calităţii, a acurateţei, a profesionalismului şi a performanţei profesionale, sociale şi umane. O poveste care, de-a lungul anilor, s-a autodefinit şi care, astăzi poate fi spusă în deplinătatea dezvoltării ei.

Mecanofin s-a alăturat tradiţieie fabricanţilor transilvăneni, făcând instalaţii la temă pentru industria construcţiilor de maşini şi industria auto. În anul 2005 se deschide la Sibiu un punct de lucru al firmei „Stefani Maschinenbau”. Firma prospăt deschisă are 5 angajaţi, 2 maşini şi un singur client: firma mamă din Germania. Deşi nu a fost uşor, datorită perseverenţei, dedicării angajaţilor şi calităţii oferite, Mecanofin a mers doar înainte. Astăzi are 30 de angajaţi şi orientare spre exporturi în Germania, Austria, Turicia şi Ungaria. Produsele firmei sunt instalaţiile la temă făcute conform documenteţiei clientului sau conform documentaţiei Mecanofin, proiecte şi documentaţii tehnice, prelucrări mecanice de precizie (CNC) prin care se produc piese de schimb şi serii pe freze şi strunguri, precum şi instalaţii de încălzire a halelor Atelierul de proiectare dispune de profesionişti în design, calculatoare, electrice, pneumatice şi automatizări.

La Mecanofin se pune accentul pe caliate şi profesionalism. Performanţa profesională este susţinută prin cursuri, training, şi specializare în Germania. Nu în ultimul rând este evidenţiată valoarea umană prin dezvolatarea culturii organizaţionale şi creşterea motivaţiei. Angajaţii Mecanofin sunt profesionişti care nu se dezmint având ca dovadă calitatea produselor şi aria largă de dezvoltare din ultimii ani. Pentru Mecanofin, prioritar este satisfacerea necesităţilor şi aşteptărilor clienţilor, a cerinţelor pieţelor globale şi a viitorului prin standardele existente şi permanenta raportare la acestea, dar şi prin anticiparea provocărilor legate de serviciile şi produsele realizate. Drept dovadă, obiectivul Mecanofin este de a fi recunoscuţi ca lideri.

august 28, 2013

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...