Studenții străini au primit cadouri din partea Asociației „Produs în Sibiu”

Studenții străini au primit cadouri din partea Asociației „Produs în Sibiu”

Noul an universitar a adus peste 30 de studenți străini cu burse Erasmus la Sibiu. Pentru a-i ajuta să se acomodeze, organizația studențească Erasmus Student Network a organizat un eveniment de socializare. Astfel, studenții din Germania, Turcia, Italia, Spania, Franța, Polonia, Grecia, Slovacia, Bangladesh și Pakistan au avut parte de o seară dedicată jocurilor de echipă care să-i ajute atât pe studenții Erasmus, cât și pe voluntarii Erasmus Student Network  să se cunoască mai bine. La această acțiune, studenții străini au primit din partea Asociației Produs în Sibiu obiecte alimentare și de uz casnic care să îi ajute să se familiarizeze cu Sibiul.

Erasmus Student Network este o organizație internațională cu activitate la nivel european. Organizația a luat naștere în anul 1989, fiind prezentă în peste 430 de instituții de învățământ superior din 36 de țări ale Europei.

ESN Sibiu a luat naștere în mai 2013, alăturandu-se astfel celor 5 secțiuni existente în România. Activitatea grupului de voluntari se concretizează prin sesiuni informative pentru studenții români care își doresc să trăiasca experiența Erasmus într-o țară parteneră, respectiv prin activități socio-culturale și de petrecere a timpului liber adresate studenților străini aflați într-o mobilitate Erasmus în Sibiu.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?