Super Mamma de 10 (zece)… ani

SUPER MAMMA este un brand 100% sibian. Ne definim ca un restaurant cu servire rapidă, un loc familiar tuturor, fiind în Sibiu de 10 ani. Conceptul a fost simplu. Să existe un loc, în Sibiu, în care mâncarea să aibă același gust ca aceea pregătită de mama acasă. Și ca totul să fie cât mai bun și gustos, ne-am gâdit la o super mamă, care să răspundă tuturor cerințelor și așteptărilor. Fie că vorbim despre mic dejun, prânz sau cină.

Prima locație a fost deschisă în anul 2003 pe str. Dr. Ion Rațiu, sub numele de Big Mamma. Cei mai fericiți au fost studenții, pentru că locația era primul restaurant din Sibiu de tip fast food și le oferea posibilitatea unei mese calde, servite rapid. A fost o provocare și ne-am promis atunci, la început, că valoarea, calitatea și gustul bun vor conta întotdeauna pentru noi. Ne-am axat pe un meniu echilibrat, în care preparatele să fie gătite cu ingrediente proaspete. Valorile impuse la deschidere și-au spus cuvântul în timp și ne-au propulsat în preferințele sibienilor. Exista deschidere, iar noi am știut că trebuie să facem mai mult. Ne-am gândit și la ceilalți sibieni, cei care muncesc și au nevoie de un prânz cald. Așa am deschis a doua locație, în anul 2010, pe str. Calea Dumbrăvii, schimbând și denumirea, și specificul. Am devenit Super Mamma, un restaurant
cu servire rapidă, spectrul mâncărurilor din meniu depășind aria de fast food. Au fost introduse în meniu mâncărurile gătite la cerere și salatele.
De aici, povestea merge de la sine. Atenția acordată clienților, personalul dedicat și profesionist, ambianța familiară a spațiilor a făcut brandul
nostru să fie unul îndrăgit de sibieni și tot mai mulți să ne aleagă pentru a servi masa. În doar un an de zile, am deschis și a treia locație, poziționată
în Parcul Astra. Așa, sibienii au acces mai ușor la serviciile noastre culinare, fără a ne căuta prea mult.

În curând, o nouă locație Super Mamma

După 10 ani în care noi am gătit cu responsabilitate pentru sibieni și după 10 ani în care sibienii ne-au răspuns cu apreciere și fidelitate, putem vorbi cu mândrie despre reușita noastră. Peste 3500 de clienți ne calcă zilnic pragul, 120 de angajați specializați pe posturile lor sunt mereu prompți în a răspunde comenzilor. Restaurantele noastre cu servire rapidă au o capacitate totală de 260 de locuri. Ne adresăm tuturor: familiilor, grupurilor de prieteni, studenților și chiar celor pe care noaptea îi prinde flămânzi în oraș. Locația de pe str. Calea Dumbrăvii are un program non stop. Meniul nostru este diversificat și pe gustul tuturor. De la ciorbe, feluri principale, garnituri, salate, preparate de tip fast food, la deserturi și băuturi. Am făcut o tradiție din țelurile noastre de început, iar sibienii, care au un recunoscut simț practic, ne-au urcat în topul preferințelor și pentru asta le mulțumim. Tocmai acesta este motivul pentru care, în curând, deschidem a patra locație, chiar în inima Sibiului, la îndemâna oricui, pe Nicolae Bălcescu, în clădirea fostei agenții CFR. După 10 ani, în care am creat o provocare, în care am învățat să ne perfecționăm, să fim complecși și să fim atenți la preferintele în materie de mâncare servită rapid, putem spune că avem experiența necesară să fim printre cei mai buni.

Piaţa Unirii nr. 10 (Parc Astra), L – D: 07:00-00:00

Str. Dr. Ioan Raţiu nr. 2A, L – D: 07:00-00:00