TONDACH® Lider de piață în producția țiglei şi accesoriilor ceramice din Europa Centrală și de Est

TONDACH® Lider de piață în producția țiglei şi accesoriilor ceramice din Europa Centrală și de Est

TONDACH® este producător principal de țiglă și accesorii ceramice din Centrul și Estul Europei. În anul 1992, compania s-a extins în Estul Europei și este reprezentată astăzi în 28 locații din 11 țări.

Calitatea produselor, competența, soluțiile inovative și serviciile vaste sunt elemente care definesc compania. Prin folosirea tehnologiilor de ultimă generație în toate locațiile, sunt asigurate procese de producție eficiente. Drept dovadă stă investiția de 50 milioane euro, în cea mai mare și modernă fabrică de țiglă din Europa, situată în Ungaria, la Bekescsaba.
În producera țiglei ceramice se folosește ca materie primă argila pură. TONDACH® a fost prima companie austriacă desemnată cu însemnul european „natureplus”, care certifică produsele ecologice, de calitate superioară, în domeniul materialelor de construcții. Criteriile pentru acordarea „natureplus” se bazează pe funcţionalitatea şi pe calitatea superioară a produselor, realizate din materialele ecologice neprelucrate. Produsul pur natural TONDACH® se obține prin arderea la 1000° C și are o durată de viață de peste 100 de ani, deținând astfel poziția de vârf în clasamentul materialelor pentru învelitori.
Sortimentul de produse – sistem complet pentru învelitori, inclusiv accesorii ceramice și componentele Tuning – oferă soluții optime atât pentru construcții noi, dar și pentru renovări. Prin diversitatea modelelor și paleta cromatică vastă, produsele TONDACH® vin în întâmpinarea celor mai exigente aşteptări și cerințe. Calitatea garantată este aceeași în cadrul întregului concern și se documentează prin norme ISO. Garanția oferită este de 33 de ani.
În prezent, TONDACH România participă activ la realizarea programelor de renovare și restaurare a monumentelor istorice, din care putem enumera Bisericile fortificate din zona Sibiului.
Succesul înseamnă pentru TONDACH®, în primă linie, clienți mulțumiți, angajați mulțumiți și dezvoltarea continuă a portofoliului de produse.

S.C. TONDACH România S.R.L.
Sibiu 550263, str. Podului Nr. 127
Telefon: 0269 – 253304, Fax: 0269 – 253396
www.tondach.ro, info@tondach.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?