TONDACH® Lider de piață în producția țiglei şi accesoriilor ceramice din Europa Centrală și de Est

TONDACH® este producător principal de țiglă și accesorii ceramice din Centrul și Estul Europei. În anul 1992 compania
s-a extins în Estul Europei și este reprezentată astăzi în 28 locații din 11 țări. În anul comercial 2012 compania a atins o
cifră de afaceri consolidată de 167 milioane euro.

Calitatea produselor, competența,  soluțiile inovative și serviciile vaste sunt elemente care definesc compania. Prin folosirea  tehnologiilor de ultimă generație în toate  locațiile, sunt asigurate procese de producție  eficiente. Drept dovadă, stă investiția de 50  milioane euro, în cea mai mare și modernă  fabrică de țiglă din Europa, situată în Ungaria,  la Bekescsaba. În producera țiglei ceramice, se folosește  ca materie primă argila pură. TONDACH a  fost prima companie austriacă desemnată cu  însemnul european “natureplus”, care certifică  produsele ecologice, de calitatea superioară,  în domeniul materialelor de construcții. Criteriile pentru acordarea “natureplus” se bazează  pe funcţionalitatea și pe calitatea superioară a  produselor, realizate din materialele ecologice  neprelucrate. Produsul pur natural TONDACH®  se obține prin arderea la 1000° C și are o durată de viață de peste 100 ani, deținând astfel  poziția de vârf în clasamentul materialelor  pentru învelitori. Sortimentul de produse – sistem  complet pentru învelitori, inclusiv accesorii  ceramice și componentele Tuning – oferă  soluții optime atât pentru construcții noi, dar si pentru renovari. Prin diversitatea modelelor și paleta cromatică vastă, produsele  TONDACH® vin în întâmpinarea celor mai exigente asteptări și cerințe. Calitatea  garantată este aceeași în cadrul întregului  concern și se documentează prin norme ISO. Garanția oferită este de 33 ani.  În prezent, TONDACH participă activ la realizarea  programelor de renovare și restaurare a monumentelor istorice, din care putem enumera Bisericile  fortificate din zona Sibiului.

Succesul înseamnă pentru TONDACH® în primă linie, clienți mulțumiți, angajați mulțumiți și dezvoltarea continuă a portofoliului de produse.

Concernul TONDACH®
11 țări
34 fabrici
2.100 angajați

S.C. TONDACH România S.R.L.
Sibiu 550263, str. Podului Nr. 127
Telefon: 0269 – 253304, Fax: 0269 – 253396