TOP TECH multumeste tuturor clientilor si partenerilor pentru buna colaborare !

TOP TECH multumeste tuturor clientilor si partenerilor pentru buna colaborare !

Acum , in prag de sarbatoare , TOP TECH doreste sa multumeasca tuturor clientilor si partenerilor pentru buna colaborare !
Deasemnea ne bucuram sa va anuntam ca s-a deschis pentru dumneavoastra un nou magazin TOP TECH de produse Electro IT , situat in Calea Dumbravii Bl. 30,Parter.

Aici puteti gasi articole din gama IT, conectica, calculatoare, accesorii IT&C, electrocasnice mici , papetarie, consumabile s.a.
Fiind situat intr-o zona centrala, acum gasiti mai aproape de dumneavoastra , la magazinul TOP TECH o gama larga de conectica, retelistica .
Pentru cei care doresc sa achizitioneze produse in rate, exista posibilitatea platii esalonate prin serviciul de credit direct din magazin .Deasemenea puteti beneficia de servicii extinse de garantie prin care puteti prelungi perioada de utilizare a produselor electronice pana la patru ani .
TOP TECH comercializeaza consumabile originale si compatibile la preturi accesibile ,cu livrare din stoc sau la comanada si pune la dispozitia clientilor sai si serviciul de incarcare tonere .
Pentru ca TOP TECH e mereu aproape de clientii sai , de sarbatori sunteti asteptati , cu promotii la calculatoare , notebook-uri, tablete , telefoane, consumabile etc.

Sarbatori fericite si un An Nou plin de realizari!

panoramic 2

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?