With You NTN-SNR Rulmenţi: Creativitate. Iniţiativă. Spirit de echipă. Dezvoltare personală

With You NTN-SNR Rulmenţi: Creativitate. Iniţiativă. Spirit de echipă. Dezvoltare personală

Animată de voinţa de a reuşi şi de a întâmpina în permanenţă cererile clienţilor, uzina de la Sibiu se ghidează după valori puternice, împărtăşite de ansamblul personalului din Grupul NTN-SNR Roulement.

Astăzi este important să ne adaptăm ritmul de dezvoltare la cel al pieţei şi să asigurăm în fiecare moment calitatea produselor la nivelul cerut. Toate obiectivele asumate de uzină pot fi atinse numai prin implicarea fiecărui angajat şi prin valorificarea competenţelor profesionale şi umane.

În articolul precedent dedicat valorilor noastre scoteam în evidenţă latura umană a procesului de dezvoltare şi producţie de rulmenţi; în cele ce urmează cinci membri ai colectivului uzinei schiţează ce înseamnă pentru ei munca la NTN-SNR Rulmenţi.

Radu Bobolea
responsabil sector rulmenţi cu bile, pasionat de munte şi muzică rock

În iarna lui 2005 eram student şi îmi căutam un loc de muncă, lucrasem într-o spălătorie auto. Am fost chemat la un interviu pentru postul de operator calitate şi am acceptat imediat. În octombrie am fost promovat şef echipă rectificare rulmenţi cu bile, post în care am acumulat multe cunoştinţe şi am învăţat de la colegii mei cu experienţă în industrie. Din octombrie 2010 sunt responsabil de sector rulmenţi cu bile şi cu ajutorul echipei am reuşit să creştem productivitatea şi să reducem timpul necesar schimbărilor de serie la montaj. Ce mă motivează? Provocările, lucrul în echipă, deschiderea la orice nivel, colaborarea foarte bună cu colegii, faptul că văd aplicate idei din partea tuturor angajaţilor. Lucrez cu plăcere şi pot să spun că munca la NTN-SNR Rulmenţi are o componentă educativă prin promovarea unui comportament de respectare a rigorilor, dincolo de procesul de producţie.
Adrian Spătăcean
responsabil sector rulmenţi conici, pasionat de călătorii

Parcursul meu profesional la NTN-SNR Rulmenţi a început în 2004, de la gestionar magazie la tehnician rectificare şi responsabil sector rulmenţi conici cu role. Am beneficiat de o formare foarte bună ca tehnician, am învăţat mecanică, hidraulică, pneumatică, chiar şi electrică. Îmi place foarte mult lucrul cu oamenii, deoarece trebuie să găsesc părţile bune în orice situaţie şi la oricare dintre colegii mei. Trebuie să mă adaptez, învăţ în fiecare zi ceva nou, fie calitate, logistică sau managementul personalului. Apreciez diversitatea, provocările noi, încurajarea permanentă. Cunosc fiecare ungher al fabricii şi sunt mândru că la rândul meu reuşesc să împărtăşesc experienţa mea profesională şi colegilor mei, asigurând astfel unitatea echipei mele.

George Cosma
tehnolog montaj rulmenţi conici, pasionat de creşterea porumbeilor şi tunning auto

Am venit la NTN-SNR în 2010, la un interviu pentru un post de electrician, dar în final am reuşit să obţin postul de tehnician metrologie. Fără să cunosc aproape deloc domeniul, am acumulat multe cunoştinţe şi a ajuns să-mi placă ceea ce făceam chiar foarte mult. În martie 2011 mi s-a propus postul de tehnolog montaj, pe care îl ocup în momentul de faţă. Îmi place faptul că tot timpul intervine ceva nou, că îmi pot depăşi limitele şi cel mai mult apreciez libertatea de a veni cu idei noi. Nefiind un amator al improvizaţiilor, apreciez faptul că sunt încurajaţi cei care demonstrează că vor şi pot şi că mediul de lucru este unul flexibil. Vreau să mă specializez tot în domeniul acesta şi voi accepta noi provocări, dacă se ivesc.

Bazil Armeana
operator tratament termic, bunic, pasionat de studiul perioadei interbelice şi de începuturile muzicii rock

Am venit în 2010 la sectorul transmisii, iar de anul trecut am şansa să lucrez unde mi-am dorit, la sectorul de tratament termic. Aceasta este specializarea mea, am lucrat timp de 28 ani în domeniul metalurgic şi am urmărit îndeaproape demararea proiectului de tratament termic. În cadrul sectorului de transmisii pot să spun că m-am simţit încurajat de colegi, de superiori, iar la TTH (n.red. sectorul tratament termic) m-am integrat rapid şi am avut o formare foarte bună. Linia automată este o provocare, tot timpul învăţ ceva, tot timpul apare ceva nou. Meritul succesului este însă al echipei, nu poţi reuşi fără sprijinul colegilor.

Vasile Stoia
operator linii transmisii cardanice, reprezentant al salariaţilor ales pentru a doua oară, pasionat de fotbal

M-am angajat la NTN-SNR în 2009, am lucrat timp de 1 lună la sectorul rulmenţi, apoi am fost transferat la CVJ (n.red. sectorul transmisii cardanice). Am învăţat destul de repede, am fost validat pe mai multe linii. Înainte de Revoluţie am lucrat 11 ani în industria alimentară, dar sistemul era învechit, diferit faţă de aici. La locul meu de muncă apreciez cel mai mult încrederea colegilor şi munca în echipă.

With You, pentru că suntem aici, pentru voi, cu voi, pentru a întâmpina aşteptările şi nevoile voastre prin produse performante şi inovante.

Strada Salzburg 6,
Sibiu 550018, România
Telefon:+40 269 20.35.00,
Fax:+40 269 20.35.25
www.ntn-snr.fr

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?