WITTENSTEIN, în pas cu viitorul

WITTENSTEIN, în pas cu viitorul

Numele WITTENSTEIN se bucură de o reputaţie impecabilă ca brand ce semnifică inovaţie, precizie şi excelenţă în domeniul tehnologiei mecatronice de acţionare – nu doar în Germania, ci în întreaga lume.

Prin intermediul celor 60 de  filiale şi agenţii din aproximativ 40 de ţări, WITTENSTEIN este prezentă pe cele mai importante pieţe tehnologice şi de vânzări. Am lansat producţia în Şura Mică, România, în anul 2008 şi datorită perspectivei de dezvoltare continuă am ajuns în prezent la un număr de 32 de salariaţi, număr care va creşte constant în concordanţă cu ritmul de dezvoltare al companiei.

Societatea WITTENSTEIN se defineşte prin responsabilitate şi  deosebită grijă pentru angajaţi, fapt dovedit prin asigurarea continuităţii locurilor de muncă. Apar periodic posturi şi oportunităţi noi, sigure şi cu posibilitatea dezvoltării profesionale în cadrul companiei.

Aplicăm în fiecare domeniu de activitate valorile şi principiile noastre. Acestea sunt cele care ne-au ajutat la nivel global şi local, în cadrul sucursalei din România, să construim durabil atât pentru angajat cât şi pentru angajator.

Valorile noastre sunt:

• Responsabilitate – noi suntem responsabili pentru viitorul nostru şi al societăţii. Noi încurajăm responsabilitatea individuală şi spiritul de echipă;

• Încredere – noi creăm încredere prin relaţiile interumane care se bazează pe apreciere reciprocă. La noi să conduci înseamnă să fii exemplu şi să creezi mediul optim în care fiecare să-şi dezvolte capacităţile şi să participe la formarea companiei;

• Deschidere – noi exemplificăm deschiderea, o promovăm  şi cultivăm o comunicare transparentă, pentru ca răspunsurile noastre să nu fie unilaterale, ci multilaterale;

• Inovaţie – noi ne lăsam inspiraţi zi de zi de caracterul nostru inventiv şi tindem spre inovare perpetuă. Noi ne gândim la soluţii care încă nu există şi deschidem noi drumuri, pentru ca viziunea de astăzi să devină realitatea de  mâine;

• Schimbare – noi întâmpinăm schimbarea cu încredere. Considerăm schimbarea o şansă pentru dezvoltarea care asigură un succes continuu pentru noi şi partenerii noştri.

Orientarea noastră fundamentală către sistemele inteligente de acţionare din domeniul mecatronicii, precum şi fuziunea dintre micro şi macro tehnologie, vor asigura avansarea dinamică a cunoştinţelor şi expertizei WITTENSTEIN în toate ariile noastre de activitate.

 

Diverse produse mecatronice sunt domenii de aplicare al reductoarelor planetare şi al componentelor pentru reductoare planetare precum şi statorii produşi la Şura Mică. Acestea sunt maşinile de împachetat; standurile pentru aplicaţii de laborator cu reductoare planetare; maşinile unelte cu comandă numerică şi cele din domeniul producerii hârtiei, roboţii pentru sortarea medicametelor şi din liniile de producţie automotiv, statoarele din componenta actuatorilor care manevrează bagajele în cala avionului Airbus A380 şi cele cu dimensiuni reduse şi de mare putere, care lucrează în medii speciale şi ostile.

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?