Balul „Produs în Sibiu”,
aflat la cea de-a doua ediţie

• 0 comentarii

2013

Balul tinerilor artişti este un concept de promovare a artelor plastice care încurajează noul suflu artistic, în toate formele sale. Prin acest proiect se doreşte reunirea şi susţinerea tinerelor generaţii de artişti, consfinţind astfel puterea artei în viaţa citadină a Sibiului.
Desprins parcă din atmosfera de poveste a marilor baluri de odinioară, pudrat cu sclipiri de eleganţă, într-un cadru somptuos şi cu un puternic parfum medieval, această manifestare îşi propune să descopere magia noului şi să ofere comunităţii un spaţiu de manifestare a ideilor reprezentative pentru oraşul Sibiu. Prin acest proiect, artiştii sibieni vor simţi cu adevărat că fac parte dintr-un oraş cultural, în care sunt promovate şi încurajate toate formele de expresie artistică.

Balul tinerilor artiști este un concept organizat şi derulat de către ziarul Sibiu 100%, în colaborare cu Asociaţia Produs în Sibiu, fiind inclus în Agenda Culturală a Municipiului Sibiu.

Balul Primăverii

septembrie 2, 2013