Bramac, de 20 de ani alături de tine în orice confruntare

• 0 comentarii

În 1995 în luna august, la Braşov își începea activitatea a şasea filială a firmei Bramac din Europa, una dintre firmele care urma să devină un nume de referinţă pe piaţa materialelor de învelitori din România. Cu o echipă tânără, formată din oameni motivaţi, buni cunoscători ai pieţei materialelor de construcţii şi a problematicii construcţiilor în general, firma Bramac Sisteme de Învelitori, a reuşit în doar şase ani să devină un nume generic pentru învelitorile de calitate, vorbindu-se în prezent din ce în ce mai mult despre alte materiale concurente dar care preferă să se prezinte ca “rude apropiate“ autodenumindu-se “ţigle tip Bramac“.
Obiectul de activitate al firmei îl constituie comercializarea sistemelor complete de învelitori marca Bramac, sisteme cu tradiţie în Europa şi recunoscute pentru calitatea, rezistenţa şi aspectul deosebit pe care îl au. Pentru fiecare din cele trei modele de ţiglă fie că este vorba de modelele profilate cu 10 bucăţi la m2, Alpina şi respectiv Romana sau pentru modelul solzi Transilva, disponibile în şase variante de culori, există o întreagă serie de piese speciale şi accesorii originale (peste 50 de detalii) perfect adaptate funcţional şi coloristic. Oferta cuprinde piese speciale pentru montarea coamei fără mortar, străpungeri, iluminat în interiorul acoperişului, acces pe acoperiş, sisteme destinate distribuirii uniforme şi de oprire a zăpezii, piese de siguranţă contra furtunilor, folii care protejează împotriva pătrunderii vântului şi a umidităţii, elemente ornamentale şi un sistem complet de jgheaburi şi burlane din PVC – sistemul StabiCor.
Pe Bramac te poţi bizui, pentru că acest sistem unic, unde există armonie între accesoriile pentru acoperiş, asigură o rezistenţă funcţională nelimitată. Mai mult de 130 de paşi de verificare şi control, asigură constanţa înaltei calităţi a producţiei, şi pentru că garanţia atestată prin certificat de garanţie, îi oferă clientului, pentru 30 de ani, o siguranţă suplimentară, care te face să te simţi cu adevărat sigur.
În acelaşi timp, Bramac are grijă să se armonizeze cu natura şi ne asigură calitatea vieţii de zi cu zi: consumul de energie pentru producerea ţiglelor Bramac este mult mai mic decât la alte materiale pentru acoperişuri.
Produsele Bramac sunt fabricate din materii prime ecologice, durabile, care sunt revalorificate în urma unui proces de reciclare.
Protecţie şi siguranţă maximă în armonie cu natura şi estetica acoperişului – aceas­ta este filosofia Bramac.

CONTACT: str. Europa Unită, nr.5, 550018 SIBIU, ROMÂNIA, Tel: +40 269 22 99 95, Fax: +40 269 22 94 44, e-mail: office_ro(at)bramac.com, www.bramac.ro

martie 11, 2015