Aici este firma dumneavoastră! ROMNET BUSINESS PARK aduce la Sibiu calitatea olandeză într-un nou parc industrial

Aici este firma dumneavoastră! ROMNET BUSINESS PARK aduce la Sibiu calitatea olandeză într-un nou parc industrial

Căutați o hală nouă? Noi avem soluția!

ROMNET Business Park este un proiect unic și ambițios, creat special pentru Sibiu – o combinație de 31 de hale care vor fi construite la sfârșitul acestui an în zona industrială vest. La doar câteva minute distanță de Aeroportul Internațional Sibiu, dar și de autostrada A1 vă așteaptă noul parc industrial, alături de restul marilor firme din Zona Industrială Vest.

Proiectul ROMNET Business Park

Ideea a venit urmare a experienței pe piața imobiliară industrială din Sibiu. Dorim să venim în întâmpinarea business-urilor mici și mijlocii, cu un proiect atractiv, ROMNET Business Park. Proiectul constă în 31 de unități de clasă A, la cele mai înalte standarde de calitate. Ne angajăm să depășim așteptările clienților noștri în ceea ce privește livrarea de construcții de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, proiectul nostru oferă cele mai multe unități industriale atât din Zona Industrială Vest, cât și din orașul Sibiu.

Unitățile, de dimensiuni variate (începând de la 120 mp până la 1.100 mp), vor fi dispuse în jurul unui drum interior, cu deschidere la două străzi principale. Locurile de parcare vor fi amplasate în fața fiecărei hale. Deschiderea principală va fi din Strada Turda. Pe fiecare parte a porților de intrare a fiecărei hale/unități vor fi plasate panouri cu numele firmelor proprietare, astfel încât fiecare companie va fi rapid localizată de către vizitatori.

Fiecare hală va fi independentă atât din punct de vedere al dreptului de proprietate, cât și al utilităților. Unitățile vor fi conectate la toate utilitățile necesare, respectiv apă, canal, curent, gaz și telecomunicații.

De ce să ne alegeți pe noi?

În portofoliul nostru investițional avem mai multe proprietăți în România, dar cel mai atractiv este de departe ROMNET Business Park, pe care îl construim la Sibiu.

Suntem mândri să începem un nou proiect, sub denumirea ROMNET Business Park, pe care ne simțim obligați să îl executăm, datorită cererii mari de spații comerciale și de depozitare din Sibiu. Noile unități de înaltă calitate olandeză vor fi complet Casco și pot fi amenajate în funcție de propriile dumneavoastră dorințe și nevoi”, spune Laura Avramescu, directorul societății.

Cel mai important element cu care venim spre dumneavoastră este calitatea superioară atât a construcțiilor cât și a locației. Mai mult decât atât, ne lăudăm cu o atenție sporită la detalii, capacitate rapidă de răspuns și două generații de experiență în spate, pe piața internațională și 10 ani de experiență pe piața națională. Nu putem să uităm nici de faptul că suntem lideri pe piața industrială.

Despre noi

ROMNET Invest, dezvoltatorul proiectului, este o societate românească cu capital integral olandez, care operează în domeniul dezvoltării imobiliare pe piața din România din anul 2005. La Sibiu am ajuns în 2006 când am hotărât să construim o mare hală industrială (6.325 mp utili, pe un teren de 21.000 mp), construită în conformitate cu standardele europene în construcții. Din 2007 când a fost finalizată, hala a fost închiriată pentru 7 ani, de către CML Innovative SRL (actualul GRUPO ANTOLIN SIBIU SRL), până în 2014, când a fost cumpărată de către un mare consorțiu din domeniul automotivelor, MARQUARDT SCHALTSYSTEME SCS. Vânzarea acestei hale a fost cea mai mare tranzacție imobiliară industrială înregistrată în Sibiu-Zona Industrială Vest în ultimii ani.

Noi continuăm să construim pentru dumneavoastră proiectele noastre actuale și viitoare la aceleași standarde înalte.

Contact:

Tel.: +40 720 440 770

E-mail: businesspark@romnet-invest.ro

http://www.romnet-invest.ro/

https://www.facebook.com/romnetbusinessparksibiu

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?