Campania Produs în Sibiu – de patru ani alături de sibieni și firmele din judeţ

Campania Produs în Sibiu – de patru ani alături de sibieni și firmele din judeţ

Cea de-a IV-a ediţie a Campaniei „Produs în Sibiu” a ajuns la final după mai bine de trei luni în care am susţinut și promovat 35 de companii din domenii diverse, care își desfășoară activitatea la Sibiu. Firme care produc la o calitate impecabilă și cu precizie, produse ce sunt vândute pe marile pieţe internaţionale, dar și firme care creează și realizează produse tradiţionale, sută la sută sibiene, demne de valorile oricărui consumator, ne-au fost partenere în această acţiune.

Ne-am propus, și de această dată, să susţinem producătorii locali şi să participăm la dezvoltarea economică a judeţului prin recunoașterea valorilor autohtone și implicarea cetăţenilor în creşterea consumului de produse realizate la Sibiu.  De patru ani alături de cititori și companiile din judeţ, „Produs în Sibiu” s-a dovedit a fi cea mai amplă campanie de promovare și recunoaștere a valorilor economice locale.

Ediţia a patra a campaniei s-a desfășurat în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, timp în care am prezentat, în paginile ziarului Sibiu 100%, particularităţile, noutăţile și principiile a zeci de companii producătoare din judeţul nostru. Am implicat aceste companii în cadrul celor mai mari evenimente culturale desfășurate în perioada campaniei și am salutat sibienii care au urmărit noutăţile campaniei, din Târgul de Crăciun.

Cei care au călătorit cu mijloacele de transport în comun au putut găsi informaţii inedite despre pilonii de susţinere ai economiei locale.

Ne-au fost alături, în acest demers, parteneri de tradiţie, care au apărut an de an în acţiunile campaniei, dar și firme noi care s-au convins de importanţa implicării pe plan local.

Iarna aceasta, cei care au „învăluit” cu căldură campania au fost partenerii Pefoc.ro SRL, companie înfiinţată la Sibiu în 2006. Pefoc.ro sunt cei care încălzesc toată România,  producând și comercializând șeminee, termoșeminee și sobe de o calitate superioară, având peste 50.000 de clienţi multumiţi. Pefoc.ro are magazinul de şeminee cu cele mai mari stocuri din România. Fie că vorbim de șeminee pe lemne, pe bioetanol sau electrice.

Nobleţea acestui proiect și succesul pe care l-a avut în toate cele patru ediţii ne obligă să-l continuăm: pentru companiile cu capital sibian care au evoluat în ultimii ani prin strategii inovative, prin standardizarea calităţii și prin viziune; pentru sibienii care au ajuns să aprecieze mărcile produse aici, să le cumpere și să aibă încredere în ele; pentru corporaţii, lideri pe pieţele din străinătate, care produc în Sibiu, oferind angajaţilor din judeţul nostru locuri de muncă și calificare avansată, bazată pe o experienţă de zeci sau sute de ani; pentru Sibiu.

Campania este iniţiată de Asociaţia „Produs în Sibiu” și susţinută de Ziarul Sibiu 100%, ziar săptămânal, tipărit în 67.000 de exemplare.

 

 

Campania Produs în Sibiu în cifre!

 

  • 67.000 DIFUZĂRI săptămânale ÎN MASS-MEDIA

 

  • 60 prezentări ale companiilor sibiene

 

  • 35 companii partenere

 

  • 32 panouri stradale informative

 

  • 15 săptămâni dedicate producătorilor sibieni

 

  • 4 ani împreună cu campania Produs în Sibiu

 

 

MULŢUMIM SIBIENI!

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?