Concurs de snowboard și petrecere în weekend la Arena Plaroș

Concurs de snowboard și petrecere în weekend la Arena Plaroș

După concursul internațional Transilvania Rookie Fest, weekendul acesta, în Păltiniș are loc un nou concurs. Arena Platoș Freestyle Open este prima etapă a Campionatului Național de Freestyle, eveniment aflat pe agenda World Snowboard Federation și punctat cu 1 punct TTR în clasamentul internațional. Evenimentul organizat de Asociația Practicanților de Snowboard din România este compus din trei etape: prima dintre ele va avea loc la Arena Platoș, cea de-a doua la Harghita-Mădăraș iar cea de-a treia, cel mai probabil la Cavnic. Funpark-ul Arena Platoș va fi amenajat pentru concurs în șase platforme diferite, pe o lungime de 500 de metri.

Arena PLATOS Freestyle Open debutează vineri, 31 ianuarie, cu sesiunea de înscrieri. Pe ultima sută de metri, concurenții se vor mai putea înscrie și sâmbătă dimineața, între orele 9 și 10. La ora 10 încep antrenamentele iar ședința tehnică va avea loc la ora 10:30. Concursul propriu-zis începe la ora 11 iar finalele sunt rezervate la ora 13:30. Concursul este unul de tip slopestyle, unde jurații vor aprecia corectitudinea liniei, spectaculozitatea trick-urilor și siguranța aterizărilor. Valoarea totală a premiilor este de circa 3000 de euro.

Excursie la SnowFest în Franța

După ninsoarea din ultimele zile, pârtiile complexului se prezintă impecabil. Pe lângă concursul de snowboard, sibienii și turiștii veniți la ski vor avea o grămadă de surprize în weekend. Echipa SnowFest revine la Arena Platoș cu concursuri, jocuri și bună dispoziție. Doritorii se pot înscrie la tombola organizată de SnowFest și Arena Platoș, care are ca premiu o excursie la unul dintre cele mai mari evenimente de iarnă din lume, SnowFest, în Franța. Pe parcursul zilei petrecerea va fi animată de DJ care vor mixa în corturile amenajate la baza pârtiilor. Pe seară, petrecerea se mută în apreski, cu DJ CampSauvage.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?