Cort de 2000 de metri pătrați și sute de litri de bere la Cibinfest

Cort de 2000 de metri pătrați și sute de litri de bere la Cibinfest

Eveniment „Produs in Sibiu”
Hectolitri de bere, parc de distracții, muzică bavareză și un cort de 2.400 de metri pătrați montat în Piața Mare din Sibiu – acestea sunt punctele de atracție ale celei de-a doua ediții a Cibinfest, ce se va desfășura în perioada 26-29 septembrie. Ca o noutate, anul acesta, cei care doresc își vor putea rezerva o masă în interiorul cortului, direct prin Internet. Locurile pot fi reținute în fiecare zi, de la ora 18:00. Rezervările se fac online, pe site-ul eventim.ro, pentru grupuri organizate de 8-10 persoane. În plus, organizatorii au pregătit un târg de toamnă, de la căsuțele din Piața Mare putându-se cumpăra obiecte de artizanat, jucării sau suveniruri.

Toată distracția va avea loc într-un cort de 2.400 de m2, cel mai mare cort montat vreodată în Piața Mare din Sibiu. Mii de oameni, prieteni sau persoane care se vor vedea pentru prima dată cu prilejul Cibinfest, vor petrece „pe o singură voce” în fiecare seară. Acesta este și farmecul acestui eveniment care va face cu siguranță ca și în acest an cortul să pară neîncăpător.

Piața Mare transformată într-un parc de distracții

Un montagne russe folosit în premieră în Sibiu, pe două nivele, ce va crea senzații tari copiilor, „Ciocanele”, „Caruselul”, o pistă de mașinuțe și alte jocuri pentru oameni mari și mici vor decora și în acest an Piața Mare din Sibiu. Sibienii și turiștii vor avea șansa să se distreze într-un decor magnific. În total, șase astfel de „locuri de joacă” vor rămâne în Piața Mare, timp de patru zile.

 Die Spatzen 2000 și Desperado, târg de toamnă și delicatese culinare

Pentru că Cibinfest n-ar fi posibil fără muzică bună, formația Die Spatzen 2000 și Desperado vor acompania zilnic sunetele halbelor de bere. Die Spatzen sunt cunoscuți sibienilor de anul trecut, fiind o formație trecută prin experiența Oktoberfest-ului de la Munchen, iar cei de la Desperado vor da „replica românească”. Cei aflați la dietă, cărora nu le plac senzațiile tari, nu au ureche muzicală sau dispoziție de petrecere pot vizita târgul de toamnă amenajat de organizatori. La căsuțele din Piața Mare vor găsi obiecte de artizanat, jucării, suveniruri și diferite lucruri amuzante.

Ofertă de city break

Alături de Târgul de Paști și Târgul de Crăciun, Cibinfest a fost introdus deja în pachetele turistice oferite de hotelierii din Sibiu, principalul scop al evenimentului fiind promovarea turistică a orașului.

Astfel, turiștii din alte orașe pot opta pentru un pachet complet, care include participarea la activitățile din cadrul evenimentului, oferte de cazare pentru 2 sau 3 nopți, un tur al centrului istoric al orașului, gustări tradiționale și alte servicii specifice.

Cibinfest este un eveniment organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events. Este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Mai multe informații pe site-ul www.cibinfest.ro sau pe pagina de internet https://www.facebook.com/cibinfest

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?