Două noi spectacole de Radu Afrim (conferință de presă)

În ultimele săptămâni actorii Secției Române a Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu au repetat intens două noi piese regizate de Radu Afrim. După ce recent a avut loc premiera piesei “Tattoo” la Secția Germană a teatrului, regizorul vine cu două noi montări inedite, care vin să confirme importanța Sibiului pe harta internațională a teatrului.

Astăzi, de la ora 10.30, la sala Turandot a Hotelului Ibis din Sibiu va avea loc conferința de presă a lansării celor mai noi spectacole de la Teatrul Național „Radu Stanca”. Vor fi prezenți Constantin Chiriac, directorul general al teatrului, regizorul Radu Afrim, scenograful Dragoș Buhagir, coregrafa Andrea Gavriliu și actorii din distribuția spectacolelor.

Cele două noi spectacole, „Girafe”, Fabula urbană #1 şi „Bizoni”, Fabula urbană #2, sunt realizate pe baza textelor dramaturgului catalan Pau Miró, și vor fi prezentate în avanpremieră sâmbătă, 20 decembrie şi duminică, 21 decembrie, de la ora 19:00, la sala mare a Teatrului Național „Radu Stanca”.