Evenimentele cultural-sportive programate în luna mai la Sibiu

  • 0 comentarii

Paginile de istorie, ultimele inovaţii în piaţa auto, tradiţiile, muzica clasică şi nu în ultimul rând sportul sunt teme importante din viaţa cotidiană, iar evenimentele programate luna aceasta în Sibiu le transformă în relaxarea sibienilor şi a turiştilor.

Sărbătoarea Bretaniei, organizată de Asociaţia de Prietenie Ille Et Vilaine Sibiu, va avea loc în perioada 10-19 mai şi va face cunoscută tradiţia aceastei regiuni printr-o serie de concerte, expoziţii şi conferinţe.

În perioada 15-18 mai în Piaţa Mare va avea loc a II-a ediţie aSalonului Auto Smartmobilul, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu,  unde pe langă cele mai noi modele auto, vor fi prezentate şi cele mai inteligente idei în domeniu. Tema acestei ediţii va fi „automobilul inteligent”.

Expoziţia Drumul Colecţiilor Muzeului de Istorie Naturală, organizată de muzeul cu acelaşi nume, vernisajul acesteia fiind programat în data de16 mai. Expoziţia va aduce în atenţia publicului larg drumul colecţiilor muzeului pe parcursul a 46 de ani.

Interferenţe Culturale în Sibiul sec.XVIII-XX este un proiect iniţiat de Asociaţia „Eminescu” Sibiu care se va desfăşura în zilele de 16 şi 17 mai.  În cadrul acestui eveniment, universitari de prestigiu, elevi, liceeni, cadre preuniversitare, muzeografii şi bibliotecari vor analiza şi dezbate  mecanismele schimbării socio-culturale din spaţiu sibian.

Magicieni, mentalişti, vrăjitori moderni şi prestidigitatori vor crea un spectacol de magie la Sibiu în cadrulFestivalului Sibiu Magic Weekend, organizat în 23 şi 24 mai, eveniment organizat de S.C. Ideea for Events S.R.L.

Evenimentul Împreună din 1884, reaminteşte sibienilor cei 130 de  ani de activitate ai cotidianului Tribuna prin evenimente şi o  expoziţie de fotografie, dar şi articole şi reclame  apărute în acest ziar din 1884 şi până în prezent.

În perioada 24-31 mai, artişti de prestigiu internaţional, dar şi tineri  muzicieni  vor participa la prima ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică Sibiu, organizat de Fundaţia Română pentru Excelenţă în Muzică, Bucureşti.

Smart Park 2014, organizat în perioada 31 mai – 1 iunie, este un eveniment de educaţie non-formală adresat copiilor şi părinţilor, care doreşte să încurajeze şi să promoveze activităţile ce contribuie la dezvoltarea sănătoasă a fiecărui copil.

Huet.Urban, este un eveniment care timp de două zile, 31 mai-1iunie, doreşte să sensibilizeze populaţia cu privire la importanţa păstrării patrimoniului cultural, dar în acelaşi timp va prezenta cele mai noi tendinţe de dezvoltare ale Sibiului.

Pentru anul 2014, de la bugetul local au fost cofinanţate de la bugetul local al municipiului Sibiu peste 78 de evenimente culturale şi 43 de evenimente sportive, iar pentru promovarea acestora, Primăria Sibiu în colaboare cu Fundaţia Heritas va produce în fiecare lună o broşură care conţine evenimentele culturale şi sportive incluse pe agenda Sibiului în respectiva lună. Broşurile se vor distribui gratuit în centrele de informare turistică administrate de Primăria Sibiu.

mai 9, 2014

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...
Descrierea companiei:\r\n\r\nHendrickson este liderul mondial in productia si furnizarea de sisteme avansate de su...
Descrierea companiei:\r\n\r\nHendrickson este liderul mondial in productia si furnizarea de sisteme avansate de su...
Descrierea companiei:\r\n\r\nHendrickson este liderul mondial in productia si furnizarea de sisteme avansate de su...