Expoziția de fotografie FOCUS Sibiu devine multimedia

Expoziția de fotografie FOCUS Sibiu devine multimedia

După cinci ani în care Silvana Armat, Sebastian Marcovici și invitații lor au prezentat evenimentele din Sibiu în fotografii, a venit timpul ca întreg conceptul acestei expoziții să fie dezvoltat într-o direcție firească. Expoziția Focus Sibiu devine multimedia începând cu acest an. „Este un pas pe care ne-am dorit dintotdeauna să îl facem. Secțiunea video a expoziției va fi dezvoltată și în sesiunile de workshop pe care le vom organiza de-a lungul acestui an. Cred că este o completare foarte fericită pentru conceptul expoziției noastre”, spune Sebastian Marcovici, președintele Asociației Focus Sibiu.

Secțiunea video va fi realizată de Bogdan Brylynski și va cuprinde în imagini majoritatea evenimentelor culturale și sportive ce au avut loc în anul 2013. Sistemul expozițional creat anul trecut pentru expunerea fotografiilor va fi completat astfel, anul acesta, cu cinci panouri multimedia care vor rula filmul rezumat al anului 2013. Cele cinci panouri multimedia vor avea o înălțime de 1.70 metri și vor păstra linia de design a panourilor expoziționale iluminate din interior.
ocus Sibiu este un rezumat în imagini a celor mai importante evenimente culturale, sociale și de presă ce au avut loc în anul precedent.
Expoziția Focus Sibiu va putea fi vizitată în perioada 3 aprilie – 27 aprilie, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8 și 16, în curtea interioară a Primăriei Municipiului Sibiu. Fotografiile edițiilor anterioare pot fi văzute pe www.focussibiu.ro sau pe pagina www.Facebook.com/FocusSibiu.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?