FESTIVALUL COPIILOR JUCĂRIADA LU IEPURILĂ 4-5 APRILIE LA FORUMUL GERMAN DIN SIBIU

FESTIVALUL COPIILOR JUCĂRIADA LU IEPURILĂ 4-5 APRILIE LA FORUMUL GERMAN DIN SIBIU

La Forumul German din Sibiu, Iepurilă are o singură dorinţă: să organizeze o Jucăriadă mai frumoasă decât cea a lui Moş Crăciun.

Prietenii săi, Gândacii de Colorado au început să organizeze atelierul de pictură de ipsos, iar în ajutor au sărit și alte animăluțe: Găinușa gospodină s-a apucat să coacă turta dulce, iar Puișorii au început să coase o rochie frumoasă pentru Dominique și Ioana, care vor susţine un recital minunat.

Alina Găvozdea şi Denisa Cornăcel vor susţine spectacole cu copii pe acel ring, iar vecinul Cameleon a început să pregătească vopselele pentru pictura pe față.

Melcii pofticioşi perpară ciocolata dupa o reţetă secretă moştenită din bătrâni, ciocolată care va lua diferite forme chiar în faţa copiilor.

Păianjenii poligloţi pregătesc materialele pentru Helen Doron care îi va învăţa pe copii limba engleză, iar broscuţele inimoase confecţionează cutiile pentru donaţiile şi schimbul de jucării.

Nici Ţestoasa dansatoare nu se lasă mai prejos. Ea repetă paşii de dans popular şi de balet învăţaţi la Școala Ioan Macrea. Vrea să fie sigură că spectacolul de anul acesta va fi fără cusur.

La câte pregătiri se fac la Forumul German, trebuie neapărat să vină toţi copiii. Iepurilă îi aşteaptă pe 4-5 aprilie, între orele 11.00- 20.00.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?