FITS primește înaltul patronaj al Președintelui României

FITS primește înaltul patronaj al Președintelui României

Cea de-a XXII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 12-21 iunie 2015. Cu ocazia Zilei Naționale a Culturii, Președintele României Klaus Iohannis a confirmat acordarea înaltului patronaj pentru Festivalul Internațional de Teatru.
În scrisoarea semnată de preşedintele României, acesta a subliniat că Festivalul de la Sibiu, alături de Festivalul George Enescu și Muzeul Național de Istorie a României se pot înscrie în rândul marilor proiecte identitare de care România are nevoie.

„Sper ca această conferire a înaltului patronaj să constituie un simbol puternic al prețuirii pe care România trebuie să o acorde creației, teatrului și culturii în general”
a menţionat Klaus Iohannis.

Recunoscut internaţional ca cel de-al treilea festival de artele spectacolului din Europa, după Festivalul Internaţional de la Edinburgh (Marea Britanie) şi Festivalul de la Avignon (Franţa), FITS va găzdui şi anul acesta peste 2500 de artişti din toată lumea care vor prezenta 350 de evenimente în fața a peste 600.000 de spectatori.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?