Magicieni la Teatrul Gong din Sibiu

Magicieni la Teatrul Gong din Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu împlineşte 65 de ani de la înfiinţare, şi pentru a marca acest eveniment, patru magicieni din Italia, România şi Statele Unite ale Americii vor urca pe scena teatrului din Sibiu.

Tina Lenert și Mike Caveney, câștigătorii Premiului „Magicienii Anului / Stage Magicians of The Year” oferit de Magic Castle Hollywood, se vor afla pentru prima data la noi în ţară. „Comedy Magic Show” va avea loc vineri, 12 decembrie, ora 18:00, un spectacol unde talentaţii artişti americani vor surprinde printr-un mixaj de comedie, numere de magie şi mimă, spre încântarea celor mici şi celor mari. Publicația Hollywood Reporter îi descrie pe cei doi artiști ca „..unii dintre cei mai amuzanți magicieni din America.”
Magicianul Christianis revine la Sibiu printr-o dublă reprezentație ce va avea loc vineri, 12 decembrie, de la orele 11:00 (sold out) şi 19:00. „Fantastic Magic Show” va surprinde printr-un program de magie și iluzionism cu apariții de papagali Ara, flori, porumbei, eșarfe, baghete, bastoane și mese zburătoare, dar și hipnoză, catalepsie și levitație, iluzii de apariție și transformare cu animale exotice. Numărul Magicianului Christianis va include și un program de prestidigitație și iluzii comice.
Magicianul Goldman (Italia) este specializat în manipularea diferitelor obiecte: cărți de joc, bile, eșarfe și lumânări, dar și trucuri magice cu porumbei, papagali și alte animale. La spectacolele sale pot participa atât copii, cât și adulți, acestea fiind prezentate într-un cadru muzical adecvat, cu coregrafii și efecte de lumini, pentru a crea un show cu adevarat magic. În cadrul Magic Show Fest, magicianul Goldman va prezenta un spectacol intitulat „Abracadabra”. În prima parte a spectacolului, iar în partea a doua puteți viziona momente de magie generală cu diferite obiecte, iluzionism și manipulații prezentate cu multă îndemânare şi eleganță. „Abracadabra Magic Show” va fi prezentat duminică, 14 decembrie, ora 18:00.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic, iar pentru biletele achiziționate online se percepe un comision de 10%.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?