Mesajul directorului Teatrului „Radu Stanca” de Ziua Mondială a Teatrului – 2014

Mesajul directorului Teatrului „Radu Stanca” de Ziua Mondială a Teatrului – 2014

Sunt 22 de ani de când miracolul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a mijit în cinstea şi cu sprijinul Zilei Mondiale a Teatrului. Ce poate fi mai frumos decât să sărbatoreşti efemerul emoţiei şi al lacrimii învăluite în boarea sfântă a aplauzelor, împreună cu fenomenul construcţiei?
Depăşind majoratul în stil american, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, Bursa de Spectacole, Școala de Teatru şi Management Cultural, Centrul de Cercetări Avansate în Domeniul Artelor Spectacolului, Platforma Doctorală, împreună cu Teatrul Naţional RADU STANCA Sibiu sunt actanţi complementari în cel mai frumos şi mail complex proiect de teatru contemporan.

Purtători ai unei mândrii responsabile, sărbătorim astăzi cu bucuria construcţiei, un proiect unic alături de toţi cei care au înţeles că numai prin competiţie putem să obţinem roade. Nimic nu pică din cer, chiar dacă spre el disperaţi ne ridicăm privirea.

Cu zâmbet şi încredere, la început de primăvară, transmitem tuturor celor care sărbătoresc Jocul şi Emoţia, un gând cu lumină!

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?