Monica Anghel, Big Band-ul „Sunetul Muzicii” şi orchestra lui Andrei Tudor vor cânta la deschiderea Târgului de Crăciun

Monica Anghel, Big Band-ul „Sunetul Muzicii” şi orchestra lui Andrei Tudor vor cânta la deschiderea Târgului de Crăciun

Vineri, 22 noiembrie, în Piața Mare a orașului Sibiu se va da startul unei ierni de poveste. În jurul orei 19:00 are loc ceremonia de ianugurare a celei de-a șasea ediții a Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv în oraş. Startul este urmat de un spectacol pe scena amplasată în centrul Sibiului. Este vorba despre Monica Anghel, acompaniată de Big Band-ul „Sunetul Muzicii” şi de orchestra lui Andrei Tudor, care vor aduce Magia Crăciunului printre sibieni.

Dirijor este maestrul Ionel Tudor. Sub bagheta sa, orchestrele reunite vor interpreta câteva compoziții de jazz şi vor acompania evoluţia scenică a Monicăi, care va face o trecere în revistă a celor mai cunoscute piese de Crăciun din repertoriul internațional. Proiectul muzical este unic, conceput special pentru deschiderea Târgului de Crăciun din Sibiu. „Va fi un concert extraordinar de frumos! Mă bucur să cânt din nou alături de formația lui Andrei Tudor și de orchestra simfonică din Sibiu condusă de Ionel Tudor! Le mulțumesc tuturor sibienilor pentru primirile călduroase pe care mi le-au făcut de fiecare dată și îi aștept cu drag la acest concert!, le transmite Monica Anghel sibienilor. Sâmbătă, 23 noiebrie un alt spectacol îi va aduce pe scena din Piața Mare, tot de la ora 19: pe Paula Seling, pe cei de la Acappela și pe Brad Vee Johnson.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Fundația Au-Ro Austria Pro Romania și Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Evenimentul este organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events. Este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Mai multe informații despre celelalte evenimente din cadrul Târgului de Crăciun din Sibiu, pe site-ul www.targuldecraciun.ro sau pe www.facebook.com/targuldecraciun

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?