Mozaic Jazz Festival 2014 in Sibiu

Mozaic Jazz Festival 2014 in Sibiu

Mozaic Jazz Festival la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu
Anul acesta, in peisajul cultural din Romania si-a facut aparitia un nou festival de jazz. Mozaic Jazz Festival, se va desfasura in perioada 14 – 16 noiembrie 2014 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, avand la baza un concept simplu, axat in primul rand pe calitatea artistilor si trupelor participante cat si pe experienta oferita publicului.

Primul headliner

Primul invitat mare anuntat este “Trilok Gurtu Band”. Trilok Gurtu este unul dintre cei mai mari percutionisti de jazz si world music ai tuturor timpurilor. in cariera sa de peste patruzeci de ani a colaborat cu artisti precum: John McLaughlin, Joe Zawinul, Jan Garbarek, Don Cherry, Bill Evans, Pharoah Sanders, Dave Holland, Zakir Hussain, Neneh Cherry si multi altii.

Line Up

Cu un line-up de doar sase trupe, Mozaic Jazz Festival va oferi publicului participant o atmosfera jazz-istica completa. In incercarea de a asigura un mozaic incitant de trupe si artisti ne vom indrepta atentia atat pe artisti internationali consacrati cat si pe proiecte inedite, voci extraordinare, instrumentisti virtuosi si artisti romani.

“Parand a fi un festival exclusivist in abordarea numarului redus de trupe si spatii de desfasurare, Mozaic Jazz Festival isi propune sa creeze atmosfera propice desfasurarii fiecarui concert atat prin productia scenica, designul luminilor, calitatea sunetului cat si prin experienta periferica oferita publicului inca de la intrare.” a declarat Silviu Scrob, directorul festivalului.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim: Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti, la Sala Palatului si on-line pe www.eventim.ro. Pretul unui bilet va fi de 70 lei/zi si 170 lei/abonament festival cu reduceri aplicate pentru elevi, studenti si pensionari.

Mozaic Jazz Festival este un eveniment produs de „Hermannstadt Events”, o agentie din Sibiu cu o bogata experienta pe piata evenimentelor culturale. Fondata in anul 2011, compania ofera consultanta de specialitate in planificarea si implementarea evenimentelor, productiei tehnice, logistice si de infrastructuri pentru evenimente publice si private. Festivalul International de Teatru de la Sibiu, Artmania sau Festivalul International de Film Transilvania sunt doar cateva dintre ele.

Evenimentul este o actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Municipiului Sibiu.
Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?