Municipiul Sibiu va fi prezent la târgurile de turism de la Stuttgart şi Viena

Municipiul Sibiu va fi prezent la târgurile de turism de la Stuttgart şi Viena

Conform informatiilor oferite pe site-ul Primariei,Municipiul Sibiu va fi prezent la târgurile de turism de la Stuttgart şi Viena

Municipiul Sibiu începe strategia sa de promovare turistică şi culturală pentru anul 2014 prin participarea la târgurile de turism de la Stuttgart şi Viena şi prin editarea unei noi broşuri de prezentare a oraşului.

Municipiul Sibiu îşi va prezenta oferta la Târgul de Turism de la Stuttgart care se va desfăşura în perioada 11 – 19 ianuarie 2014. Acest târg se adresează cu precădere publicului larg. Echipa Sibiului va fi prezentă în standul României şi va distribui noua broşură de prezentare a Sibiului în limba germană, hărţi ale oraşului şi ale centrului istoric, broşura „Sibiu. Tânăr din 1191”, pliantul Sibiu Smart şi materiale de promovare ale unităţilor de cazare. În total, peste 2.500 de materiale de informare şi promovare vor fi distribuite vizitatorilor târgului.

Sibiul va fi prezent cu oferta sa turistică şi la Târgul de Turism de la Viena – Ferien Messe Wien für Urlaub, Reisen und Freizeit care se va desfăşura în perioada 16 – 19 ianuarie 2014. Acesta se adresează atât publicului larg din Austria în căutare de noi destinaţii de călătorie pentru petrecerea concediilor şi vacanţelor, cât şi specialiştilor din domeniul turismului din întreaga lume prezenţi la acest târg. Sibiul va fi prezent în standul României cu peste 1.500 de materiale de promovare a oraşului, a ofertei sale turistice şi culturale, printre acestea numărându-se noua broşură de prezentare a Sibiului în limba germană, hărţi ale oraşului şi ale centrului istoric, broşura „Sibiu. Tânăr din 1191”, pliantul Sibiu Smart şi materiale de promovare ale unităţilor de cazare.

Broşura de promovare a Sibiului pentru anul 2014 va fi tipărită în limba română, germană şi engleză, fiind pentru moment disponibilă doar în varianta în limba germană, această versiune fiind necesară pentru participarea Sibiului la târgurile de profil din Viena şi Stuttgart. Versiunile în română şi engleză vor fi tipărite în până la sfârşitul lunii ianuarie.

Broşura conţine 75 de pagini cu informaţii despre Sibiu. În paginile sale, materialul tipărit conţine descrieri şi informaţii cu privire la obiectivul turistic Turnul Sfatului, Podul Miniciunilor, Catedrala Evanghelică, Catedrala Ortodoxă şi Biserica Romano-Catolică. Au fost incluse în broşură şi materiale despre calfele călătoare, Piaţa Mare, Muzeul Brukenthal, Colegiul Samuel von Brukenthal, Casa Luxemburg, fortificaţiile Sibiului, dar şi despre Aleea Artiştilor şi Baia Neptun.

Materialul are şi o secţiune generoasă referitoare la Sibiul verde, aici fiind introduse date cu privire la parcurile Sibiului, Grădina Zoologică Sibiu şi Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra, dar şi despre pistele pentru biciclete. În secţiunea dedicată vieţii culturale a Sibiului sunt prezentate pe scurt cele mai mari evenimente care au loc în oraşul nostru.

Broşura oferă şi o hartă a principalelor obiective turistice din centrul istoric, localizarea centrelor de informare turistică, modalităţile de transport spre Sibiu şi datele de contact ale unităţilor de cazare din Sibiu.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?