Nocrich, locul unde comunitatea “Produs în Sibiu” s-a conectat prin cultură

Pentru că pandemia a afectat majoritatea domeniilor din România, am venit în ajutorul micilor afaceri, în acest an, pentru a le arăta că noi, întreaga comunitate, suntem alături de cei care se ocupă de ele. Campania “Produs în Sibiu” este dedicată comunității sibiene, în principal, dar și celor care ne vizitează și au șansa să plece acasă cu amintiri. Toate produsele acestor oameni sunt realizate cu dragoste și pricepere iar acest lucru ne face să fim mândri de ei.

Pentru a marca succesul campaniei noastre, am decis să-i invităm alături de noi pe acești oameni care dau viață acestor produse minunate, pe plaiurile sibiene, dar și pe prietenii care au decis să ne susțină în demersul nostru.

“Comunitate prin cultură” s-a bucurat de o primire extraordinară la Nocrich și de o atmosferă pe măsură, în satul de pe Valea Hârtibaciului cu o istorie de sute de ani.

O zi cu soare și un final cu ploaie, dar mai ales multă nerăbdare de a ne bucura de cât mai mulți dintre prietenii „Produs în Sibiu” și de produsele locale, a fost cea în care ne-am adunat la Nocrich, un sat atestat documentar în 1263 și de o frumusețe aparte, în care priveliștile munților se îmbină perfect cu tradiția și dragostea de folclorul românesc.

Citește mai mult pe sibiu100.ro