Piata Taraneasca si Mester(Esti)!?

Piata Taraneasca si Mester(Esti)!?

Piata Taraneasca si Mester(Esti)!?

12-14 februarie 2015

Piata Mare

 

La mijlocul lui Gerar dis de dimineata pana seara tarziu, in Piata Mare e rost de targ cu dichis.

Din 12 pana in 14 februarie intre orele 10.00 si 20.00 va asteptam  la  Piata Taraneasca si Mester(Esti)!? alaturi de zeci de producatori autohtoni si artizani din toate zonele tarii: din Arad, Harghita, Resita, Cluj, Arges, Constanta, Mures, Bihor, Brasov, Sibiu, Bacau.

Toate se iau, cum cere traditia, numai pe degustate! (afumaturi din Arges, branzeturi din Bistrita, dulceturi siropuri si zacusti preparate dupa retete traditionale specifice diferitelor zone gastronomice: Severin, Sibiu, Arges, Harghita, Bacau, miere si produse apicole, cofeturi, placinte domnesti muntenesti, placinte intine de Turnu,  prajituri traditionale, ciocolata de casa, halvita si nugat din Arad dar si ciocolata de casa fara zahar si dulciuri din Brasov, turta dulce si covrigi, kurtos Kalacs si-alte de-ale gurii) De leac din plante adunate din Muntii Apuseni se gasesc ceaiuri, siropuri, tincturi si alifii din judetul Bihor.

Se mai pot targui: oale si ceramica, ii si straie taranesti, stergare traditionale, podoabe, sticlarie, obiecte din lemn, bijuterii hand made, obiecte impletite si crosetate, artizanat,  fel de fel si pentru toate gusturile.
Va asteptam deci in Piata Mare din Sibiu din 12 pana in 14 februarie!

Detalii: Dragos Berariu

Tel: 0735 441 303

E-mail: office@tacticevents.ro

Facebook: https://www.facebook.com/ptaraneasca

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?