Produs în Sibiu – Tu ești cea mai importantă piesă

Produs în Sibiu – Tu ești cea mai importantă piesă

„Produs în Sibiu” a ajuns la un nou început. Se conturează, frumos și sigur, o tradiție în promovarea produselor locale, pe care campania o aduce în casele sibienilor, de mai bine de 4 ani. Succesul campaniei, ajunsă la cea de-a IV-a ediție, este confirmat atât de implicarea companiilor cu tradiție, care ne-au fost alături de-a lungul timpului, cât și de faptul că noi firme au răspuns oportunității de a fi prezentate comunității. Prin această campanie, sibienii au redescoperit produsele locale și implicit economia județului Sibiu, a avut de câștigat din legătura creată între producătorul și consumatorul local.

Noblețea acestui proiect ne obligă să-l continuăm! pentru companiile cu capital sibian care au evoluat în ultimii ani prin strategii inovative, prin standardizarea calității și prin viziune; pentru sibienii care au ajuns să aprecieze mărcile produse aici, să le cumpere și să aibă încredere în ele; pentru corporații, lideri pe piețele din străinătate, care produc în Sibiu oferind angajaților din județul nostru, locuri de muncă și calificare avansată, bazată pe o experiență de zeci sau sute de ani; pentru Sibiu.
Suntem cu toții implicați în reușitele celei mai ample campanii de recunoaștere și susținere a valorilor locale. Noi trebuie să-i încurajăm pe continuatorii tradiției rămase, pe cei care fac lucrurile cu responsabilitate. Noi suntem cei care trebuie să ducem misiunea mai departe.

Cea de-a IV-a ediție „Produs în Sibiu” se desfășoară în perioada 1 noiembrie 2015 – 1 februarie 2016. În cadrul său, se vor prezenta particularitățile, noutățile și principiile a zeci de companii producătoare din județul nostru. Scopul este de a conștientiza sibienii despre importanța majoră pe care o au în dezvoltarea economiei județului.
Campania este inițiată de Asociația „Produs în Sibiu” și susținută de Ziarul Sibiu100%.

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?