S-a deschis cea de-a doua ediție Sibiu Lights&More

S-a deschis cea de-a doua ediție Sibiu Lights&More

Luni seara, de la ora 18:00, nu mai puțin de 80 de mii de leduri s-au aprins simultan pe pietonala Nicolae Bălcescu din Sibiu. Butonul de aprindere a fost apăsat de primarul interimar Astrid Fodor. După deschiderea oficială, trupa DOMINO, a concertat pe scena amplasată în zona fântânii arteziene vis-a-vis de cafeneaua La Etaj, iar la orele 19:00, a fost programat un impresionant foc de artificii, la Cazarma 90, dupa care Moș Crăciun și spiridușii lui vor fi pregătiți cu daruri pentru cei mici.
Toate aceste manifestări fac parte din Sibiu Lights&More, eveniment unic în România, gândit ca fiind unul complet, care să întregească atmosfera de sărbători. Cei care vor alege să ia la pas Pietonala centrală între 15 decembrie 2014 și 1 ianuarie 2015, se vor putea bucura de concerte, concursuri cu Moș Crăciun și vor putea cumpăra cadouri pentru apropiații lor, de la artizanii prezenți cu diverse produse la căsuțele montate în zona scenei”, spune Sandra Dragoman, manager Sibiu Ligths&More.
Sibiu Lights&More îl are ca amfitrion pe cunoscutul actor sibian Bogdan Sărățean, iar deschiderea oficială, precum și celelalte concerte cuprinse în eveniment, vor fi transmise live, pe internet, pe new.livestream.com/Romania-Live-Events/SibiuLights.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?