Start la înscrieri pentru Astra Film Sibiu

Start la înscrieri pentru Astra Film Sibiu

Regizorii și producătorii de filme din întreaga lume sunt invitați să își înscrie producțiile la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional de cinema documentar – Astra Film Festival, organizat la Sibiu între 5 și 11 octombrie.

Peliculele pot fi înscrise într-una din cele 4 secțiuni competiționale valabile în acest an: Internațional (filme din toată lumea), Europa Centrală și de Est (filme produse în și despre această regiune), România (filme care fac o radiografie a societății românești) și Student (filme realizate de regizori debutanți în cadrul unor școli de film sau programe de specialitate). Filmele pot fi înscrise până la data de 20 aprilie 2015 și trebuie să fie produse după 1 ianuarie 2013. Regulamentul complet și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul festivalului: http://astrafilm.ro/submissions-1.aspx.

Astra Film Festival este primul și cel mai important festival de cinema documentar din România și unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din lume, recunoscut pentru selecția diversă și inedită de filme, programe tematice, sesiuni de Q&A cu autorii, discuții panel, masterclass-uri, concerte, expoziții sau lansări de carte. La Sibiu, an de an își dau întâlnire cele mai recente documentare și autorii lor, prin sutele de filme proiectate, fiind relevate realități și fragmente de viață ale oamenilor din diverse colțuri ale lumii, imposibil altfel de descoperit.

Astra Film Festival este promotorul filmului documentar în România și în lume și singurul festival 100% românesc care a creditat și propulsat industria de film documentar din România și din regiune.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?