Târgul de Cariere ajunge pentru a zecea oară la Sibiu

Târgul de Cariere ajunge pentru a zecea oară la Sibiu

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de profil din România, revine la Sibiu vineri și sâmbătă cu zeci de oferte de angajare și prezența unor companii din domenii precum IT, producție și tehnică, vânzări, servicii, financiar, marketing, dar și consultanță pe CV la fața locului. Evenimentul are loc la Centrul de Afaceri, între orele 10.00 – 17.00, iar târgul din această primăvară marchează la Sibiu ediția cu numărul zece. Accesul la Târgul de Cariere este gratuit.

Companii importante de pe piața sibiană dar și din regiune și-au anunțat prezența la eveniment. Printre acestea se numără Arvato, Bearing Point, STC și Stefanini. Lista completă a companiilor participante și a oportunităților de carieră propuse de acestea poate fi consultată pe site-ul www.targuldecariere.ro. La Târgul de Cariere sunt așteptați 3.000 de tineri, cărora organizatorii le propun o ofertă variată de oportunități de carieră. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt candidații vizați de companiile angajatoare. Cei în căutarea unui loc de muncă se pot bucura de implementarea sistemului Smart CV, datorită căruia candidații nu mai au nevoie de a-și aduce CV-ul în mai multe exemplare, iar angajatorii scapă de problema tradițională „a teancului de CV-uri”. Practic, sistemul Smart CV permite scanarea CV-ului descărcat de candidat din contul său eJobs.ro, care se stochează automat în baza de date a angajatorului.

Târgul de Cariere este un eveniment fondat în anul 2006 de compania Fapte și a ajuns în prezent să se desfășoare de două ori pe an în toate marile orașe ale României și în Chișinău. Evenimentul are aproape 100 de ediții și peste 18.000 de angajări la activ.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?