Târgul de Crăciun din Sibiu îi aşteaptă pe cei mici la Atelierul lui Moş Crăciun

Târgul de Crăciun din Sibiu îi aşteaptă pe cei mici la Atelierul lui Moş Crăciun

Sibienii mici și mari sunt așteptați la cel de-al optulea Târg de Crăciun al orașului, desfășurat între 21 noiembrie și 26 decembrie. Cum ne-am obișnuit deja, la Târgul de Crăciun din Sibiu, Atelierul lui Moș Crăciun aduce cele mai inventive, creative și distractive oferte pentru copii, anul acesta fiind pregătite două noi ateliere deosebite.

Atelierele lui Moș Crăciun au fost rezervate deja de părinți în proporție de peste 70%.
Alături de “Micul brutar Panalim” și “Lumânărar de Crăciun”, părinții își pot înscrie copiii la “Biscuiți de Crăciun” și “Pixel Art”. La primul dintre atelierele noi, copiii vor vedea cum o bilă de aluat se transformă într-un biscuit pe care-l vor împărți cu părinții și frățiorii lor, iar în cadrul celui de-al doilea, cei mici vor învăța să creeze decorațiuni de sărbători din piese termoadezive multicolore. Scopul atelierelor este de a stimula imaginația și creativitatea copiilor, însușirea unor deprinderi creative, obișnuința lucrului în echipă, antrenarea concentrării și atenției și dezvoltarea abilităților motrice.

La atelierele de anul trecut au participat peste 3000 de copii.
Atelierele se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 9 ani. În cazul școlilor, al grădinițelor și grupurilor organizate participarea la ateliere se face de luni până vineri, între orele 10:00 și 16:00 după programarea pe site-ul http://targuldecraciun.ro/. În weekend, Atelierul lui Moș Crăciun este deschis fără programare tuturor vizitatorilor între orele 12:00-20:00.

Atelierul lui Moș Crăciun este o componentă a conceptului Colors Of Christmas, un proiect cultural inclus pe Agenda Culturală a Municipiului Sibiu şi cofinanţat de Consiliul local prin Primăria Municipiului Sibiu.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?