Toamna Studenteasca 2014 la Sibiu

Toamna Studenteasca 2014 la Sibiu

Sibiul universitar este o certitudine a cetatii!
Nu numai atât, mediul academic trebuie să sprijine acest oraș istoric în planificarea viitorului său. Ne asumăm acest rol ca o majoră responsabilitate economică, științifică, socială și culturală. În spiritul identității burgului, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” au plăcerea de a vă invita la deschiderea noului an universitar în data de 30 Septembrie 2014, ora 18:00 în Piața Mare. Studenții și cadrele didactice de la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu și Academia Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” vor sărbători împreună începutul unui nou an universitar.

La ora 18:00 se va desfășura ceremonia de deschidere, la care vor lua cuvântul rectorii celor două instituții de învățământ sibiene, reprezentanți ai autorităților locale și reprezentanți ai studenților.

De la ora 19:30, formația Zdob și Zdub va urca pe scenă pentru a oferi studenților un concert de început de an.

Pe 1 octombrie va avea loc la Sala Thalia o gală de premiere a elevilor și studenților cu rezultate deosebite, urmată de un concert oferit de grupul Brio Sonores.

Evenimentele prilejuite de deschiderea anului universitar continuă pe 2 octombrie, când, în holul Facultății de Inginerie, va avea loc un târg de ofertă educațională. Seara, de la ora 19:00, compania de dans Microbis din Sibiu va prezenta în premieră spectacolul Damnatul.
Mai multe detalii: http://sibiu.thefest.ro/

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?