Un proiect de vis pentru afacerea visurilor tale

Un proiect de vis pentru afacerea visurilor tale

Un proiect ambițios, creat special pentru dumneavoastră, ia viață la ieșirea din oraș. Acolo unde cele mai mari companii își au locul, ROMNET Business Park, vine cu o oferă de nerefuzat – 31 de hale din care puteți alege oricând una sau mai multe pe care să le personalizați după propriul vis. Noi aducem spațiul cu toate condițiile, voi trebuie doar să transformați o idee într-o realitate.

Aici nu este vorba doar de industrie, ci despre dumneavoastră și o listă de dorințe, printre care cu siguranță se află și o afacere de succes. Ei bine, noi avem soluția.

„Proiectul nostru a pornit din dorința de a crea ceva nu pentru noi, ci pentru cei din jur. Pentru că știm cât de dificil este să găsești spațiul care să strige parcă numele afacerii tale din toți porii, am creat un parc industrial care te va face să simți că este locul perfect pentru tine și afacerea ta, încă din primul moment. Este practic, are cele mai înalte standarde de calitate, fără să neglijeze însă importanța independenței fiecărei afaceri în parte. Ceea ce adaugă poate un plus ideii noastre este că deși veți avea vecini, veți fi totodată independenți de ei. Ce putem oare să ne dorim mai mult?”, spune Laura Avramescu, directorul societății.

ROMNET Business Park – mai mult decât ce se vede cu ochiul liber

Proiectul merge mai departe de a fi doar un complex de hale industriale și transformă cele 31 de hale într-o lume parcă desprinsă dintr-un alt univers. Pentru ca totul să ajungă la capacitate maximă și să devină exact ceea ce trebuie să fie, are nevoie de un singur lucru – afaceri la fel de ambițioase ca și proiectul ROMNET.

Unitățile, de dimensiuni variate (începând de la 120 mp până la 1.100 mp), vor fi dispuse în jurul unui drum interior, cu deschidere la două străzi principale. Locurile de parcare vor fi amplasate în fața fiecărei hale. Deschiderea principală va fi din Strada Turda. Pe fiecare parte a porților de intrare a fiecărei hale vor fi plasate panouri cu numele firmei proprietare , astfel încât fiecare companie va fi rapid localizată de către vizitatori.

Fiecare hală va fi independentă atât din punct de vedere al dreptului de proprietate, cât și al utilităților. Unitățile vor fi conectate la toate utilitățile necesare, respectiv apă, canal, curent, gaz și telecomunicații.


Nu mai aștepta! Transformă visul în realitate!

Cu toate că proiectul este apropiat de sufletele părinților săi spirituali, este nevoie de timp pentru ca fiecare părticică a viitoarelor hale să fie așezată la locul ei și totul să fie, așa cum spuneam și mai devreme, pur și simplu perfect.

„Așteptăm cu nerăbdare să inaugurăm proiectul ROMNET Business Park. Entuziasmul ne năpădește de fiecare dată când ne gândim că mai e puțin. Atât de puțin încât aproape simțim fiorul unui nou început, atât pentru noi și pentru visul care se materializează, cât și pentru voi, viitorii noștri clienți și prieteni”, a mărturisit Laura Avramescu.

Proiectul are ca termen de finalizare finalul acestui an.

Povestea din spatele unui proiect de succes

Povestea a început în anul 2005, cu dezvoltatorul proiectului ROMNET Business Park, o societate cu capital integral olandez. Născută în România cu gânduri mărețe și speranțe pentru o evoluție de succes, curând societatea care operează în domeniul dezvoltării imobiliare a ajuns și la Sibiu, mai exact în 2006. Iată că la doar un an diferență, dezvoltatorul s-a răspândit și a ajuns acolo unde 10 ani mai târziu (la ceas aniversar, am putea spune) avea să apară proiectul ROMNET Business Park.

Începuturile afacerii de la Sibiu au fost marcate de prima mare hală industrială construită aici (6.325 mp utili, pe un teren de 21.000 mp). Din 2007 când a fost finalizată, hala a fost închiriată pentru 7 ani, de către CML Innovative SRL (actualul GRUPO ANTOLIN SIBIU SRL), până în 2014, când a fost cumpărată de către un mare consorțiu din domeniul automotivelor, MARQUARDT SCHALTSYSTEME SCS.

Cum am știut că acesta a fost startul unei afaceri incredibile? E simplu. Vânzarea acestei hale a fost cea mai mare tranzacție imobiliară industrială înregistrată în Sibiu, chiar aici, în Zona Industrială Vest. Bineînțeles că o astfel de reușită nu putea decât să ne bucure, întrucât am primit votul de încredere de care aveam nevoie pentru a putea continua să visăm. Să visăm la mai mult, la mai bine și la o afacere măcar la fel de prosperă ca prima noastră reușită.

Noi continuăm să construim pentru dumneavoastră proiectele noastre actuale și viitoare la standarde olandeze. La doar câteva minute distanță de Aeroportul Internațional Sibiu, dar și de autostrada A1 vă așteaptă noul parc industrial, ROMNET Business Park, alături de restul marilor firme din Zona Industrială Vest.

Tel.: +40 720 440 770
E-mail: businesspark@romnet-invest.ro
http://www.romnet-invest.ro/
https://www.facebook.com/romnetbusinessparksibiu

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?