Workshop de „Studii vizuale ale ADN-ului urban” organizat la Sibiu

Workshop de „Studii vizuale ale ADN-ului urban” organizat la Sibiu

Centrul Cultural German Sibiu, în parteneriat cu agenţia andrews:degen organizează, în perioada 19 – 23 mai, un workshop cu tema „Studii vizuale ale ADN-ului urban” pentru sibienii talentaţi. Timp de o săptămână, participanţii la workshop vor avea posibilitatea de a explora oraşul Sibiu dintr-o altă perspectivă şi de a căuta un răspuns la întrebarea „Ce doresc să schimb?”, care reprezintă punctul central al atelierului. Fenomenele sociale şi urbane sunt puse sub semnul întrebării şi analizate critic. Sunt căutate şi puse în discuţie soluţii la problemele urbane. Sub îndrumarea a doi directori de artă şi designeri grafici de la agenţia andrews:degen din Amsterdam, participanţii vor concepe documentaţii şi intervenţii vizuale şi vor dezvolta strategii sociale.

Rezultatele vor fi publicate sub forma unei reviste şi prezentate în data de 23 mai, de la ora 18:00, în biblioteca Centrului Cultural German Sibiu. Workshop-ul a fost organizat cu succes şi în alte oraşe din România, China, Senegal, Turcia, Olanda, iar acum este oferit şi publicului sibian.
Pentru persoane cu vârsta peste 14 ani, participarea este gratuită, în funcție de locurile disponibile. Doritorii se pot înscrie până în data de 16 mai 2014, la Alexandra Muntean, e-mail: kultur@kulturzentrum-hermannstadt.ro. Informaţii suplimentare la telefon: 0269-21 08 30.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?