Gama, un brand sibian pentru toţi românii

• 0 comentarii

Povestea brandului Gama începe în anul 1991, într-un mic atelier manufacturier, în care 3 oameni produceau 20 de cămăşi pe săptămână. 21 de ani mai târziu, firma îşi desfăşoară activitatea întrun imobil de 2000 m2, aflat în centrul Sibiului, producând în Sibiu pentru întreaga Românie!

Firma Gama nu a urmat calea clasică a firmelor de profil din România, care s-au orientat aproape exclusiv spre lohn şi export. În loc să producă pentru străini, Gama a ales să producă pentru români, sub propriul brand, Gama, un brand sibian pentru toţi românii chiar dacă acest lucru a însemnat alegerea drumului mai anevoios şi mai puţin sigur. După două decenii de luptă, pe o piaţă mereu în schimbare, brandul Gama este astăzi un brand naţional. Şi-a câştigat poziţia de lider pe piaţa din România, în vânzarea de cămăşi şi cravate pe segmentul  mainstream. Produsele firmei Gama sunt comercializate în prezent în aproximativ 200 de magazine partenere din toată ţara şi, începând cu anul 2001, şi printr-un lanţ de magazine proprii, ce numără în prezent 8 magazine, din care 7 sunt destinate bărbaţilor şi 1, femeilor. „Filozofia brandului Gama se conturează în jurul a trei repere. Este vorba despre calitate, diversitate şi inovaţie, repere înglobate în produse care ajung pe rafturile magazinelor la preţuri accesibile tuturor. Calitatea este urmărită în toate fazele producţiei, începând cu alegerea ţesăturilor şi încheind cu ambalarea produsului. Cămaşa şi cravata sunt obiecte vestimentare clasice, prin natura lor. Cu toate acestea, tendinţele actuale ne-au permis să ne „jucăm” cu croieli noi, modele şi culori îndrăzneţe, realizând produse tot mai atractive  şi mai imaginative, pentru cei tineri şi foarte tineri. Credem că aceasta\ este una dintre cele mai mari bucurii a ultimilor ani, faptul că vedem la diferite evenimente sau pe stradă tot mai mulţi tineri eleganţi, bine îmbrăcaţi de către Gama”, spune Dorin Schiau, director general Gama. Produsele firmei Gama se găsesc în Sibiu, pe strada Zidului, nr. 7, în cele 2 magazine de la poarta fabricii, 1 adresat bărbaţilor şi 1, femeilor şi  pretutindeni în România.

Sibiu, str. Zidului, nr. 7
tel. 0269.212536