Bovinele de carne Angus sunt o adevărată oporka2tunitate de afaceri pentru fermieri, iar pășunile din România ideale pentru a începe un business în domeniul agricol, cu efort operaţional și costuri minime și cu posibilitatea integrării într-un sistem de producţie care asigură piaţa finală de desfacere a viţeilor de carne.

Bovinele de carne Angus, pășunile ecologice românești și expertiza elveţiană sunt caracteristicile de marcă ale firmei Karpaten Meat România. Compania produce carne de vită de calitate din bovine Angus, pe care le crește pe pășunile nelucrate din Transilvania. Fondatorii firmei Karpaten Meat se preocupă de creșterea optimă și naturală a bovinelor, precum și de o prelucrare specializată a cărnii, punând astfel la încercare tradiţia elveţiană și experienţa în agricultură.
Karpaten Meat – o afacere cu potenţial
Activitatea la firma Karpaten Meat a început în 2008, prin achiziţionarea a 120 de juninci din rasa Angus. Investiţia s-a extins, astfel Karpaten Meat a devenit în scurt timp cea mai mare fermă Angus de reproducţie din Europa, deţinând în Sibiu 4 ferme, unde cresc 3.500 de bovine pe o suprafaţă de 4.000 de hectare cultivată în sistem ecologic, dotată cu infrastructura pentru furajare pe timpul iernii. Strategia companiei nu este doar dezvoltarea fermei proprii, ci și construirea unei reţele de producători la nivelul întregii ţări, care să acopere toate etapele de producţie: păşunat, creşterea şi îngrăşarea animalelor, dar şi abatorizarea şi prelucrarea cărnii.

ka4Karpaten Meat – dezvoltarea unei reţele de fermieri Angus

Pentru a susţine businessul în parteneriat cu clienţii noștri, ferma Karpaten Meat oferă spre vânzare bovine de reproducţie din rasa Angus, consultanţă în domeniu, dar și suportul tehnic și logistic. Ne dorim crearea unei reţele de ferme Angus în România. Astfel suntem mereu în căutare de noi parteneri. Rasa Angus este ușor de întreţinut, ideală pentru păşunat, realizând o producţie de carne de cea mai bună calitate, pe cale naturală, cu un minim de nutreţuri.

ka5Karpaten Meat – Furnizor de carne de vită premium de top

Carnea de vită Angus este una dintre cele mai căutate delicatese la nivel european. Carnea de vită Angus obţinută prin furajare bazată pe iarbă este considerată un produs de top în gastronomia mondială. Marmorarea fină este caracteristica principală pentru aroma sa deosebită, aceasta fiind denumirea pentru acele firișoare fine, albe din carne care se topesc în timpul preparării și care o frăgezesc, conferindu-i o savoare unică.

CONTACT: Str. Principala fn – Ferma, 557135 Marpod/Sibiu, România, Phone: +40 269 232 977, Fax: +40 269 232 717, info@karpaten-meat.com, www.karpaten-meat.com

ka3