Benjamin, singurul restaurant steakhouse din Sibiu

  • 0 comentarii

Benjamin Steakhouse & Bar a fost deschis în urmă cu câteva luni în centrul orașului, pe strada Xenopol, nr. 1. Este unicul restaurant steakhouse cu specific american din Sibiu și a reușit să se impună prin eleganţă, atenţie și respect deosebit pentru clienţi, un meniu select, dar și atenţia acordată celor mici, prin existenţa unui loc de joacă, astfel încât părinţii să se poată bucura de o masă liniștită. În momentul de faţă, se află pe locul 4 din 127 restaurante din Sibiu, pe renumitul site de recomandări turistice TripAdvisor.com, cu peste 100 de reviewuri. Așa cum îl recomadă titulatura de steakehouse, este un restaurant specializat în prepararea cărnii de vită. Calitatea produselor din meniu este esenţială și de aceea, pentru preparate, se folosește legendara carne de vită BLACK ANGUS, maturată minim 21 de zile și provenită din vite crescute de „Karpaten Meat” pe pășunile naturale de pe Valea Hârtibaciului. Acest restaurant nu trebuie ratat!

Povestea restaurantelor steakhouse în România începe prin anul 2004, când în București apare unul din primele restaurante de acest tip. A venit și rândul Sibiului, iar prin deschiderea restaurantului Benjamin s-a propus un nou standard pe piaţa restaurantelor din oraș, atât în ceea ce priveşte calitatea preparatelor, dar şi în cea a serviciilor. În meniul restaurantului Benjamin, pe lângă carnea de vită gătită cu pasiune de bucătari cu vastă experienţă, veţi găsi și pește, fructe de mare, carne de porc, de pui, dar şi berbecut de Noua Zeelandă pentru a satisface orice preferinţă culinară. Majoritatea sunt gătite în celebrul cuptor-grill JOSPER, cu cărbune de lemn, unic în Transilvania, care oferă o savoare deosebită oricărui preparat. Carnea de vită folosită este legendara Angus (Black Angus), o carne premium. Partenerii restaurantului, de la care se obţine această carne sunt cei de la Karpaten Meat care cresc exclusiv aceste bovine pe pășunile naturale de pe valea Hârtibaciului. După o perioadă de maturare de minimum 21 de zile, carnea ajunge în bucătăria restaurantului, unde este preparată exact după cerinţa clientului. Astfel, la Benjamin Steakhouse & Bar există garanţia că modul de preparare definește gustul și textura reală a cărnii.

Un nou meniu pentru sezonul rece

Restaurantul este amplasat în centrul orașului, iar în cadrul său, clienţii au parte de evenimente diverse și speciale așa cum sunt degustările de vinuri de calitate, degustările de whiskey sau concertele de vioară. În restul zilelor, ambientul este unul aparte, dat de designul specific american, cu muzică country originală și locul de joacă special amenajat pentru copii. „Odată cu venirea sezonului rece introducem în meniu noi preparate din carne de vită Black Angus, raţă, berbecuţ de Noua Zeelandă, porc, precum și alte preparate special selecţionate pentru toţi cei care ne vor trece pragul”, spune Camelia Ghiţă, managerul restaurantului Benjamin Steakhouse & Bar.

Istoria cărnii de vită Aberdeen Angus

Numele cărnii Aberdeen Angus a fost pus după cel al orașului Aberdeen. Numită și Black Angus sau pe scurt Angus este o rasă de bovine, crescută pentru producţia de carne. A fost creată în Scoţia, în secolul al XVIII-lea, iar astăzi a ajuns să aibă o arie mare de răspândire în întreaga lume. Rasa este de culoare neagră, fără coarne, cu greutatea corporală la vaci de 500 – 550 kg, cu un randament la tăiere, pentru animalele îngrășate, de 65-70%. Carnea de un roșu aprins a bovinelor ANGUS impresionează prin gustul ei fin și consistent. Carnea fragedă și marmorată este foarte căutată în gastronomia de vârf și în sectorul premium.

CONTACT & RESERVATION: Monday – Sunday: 10AM – 12AM, +40 369.454.415, rezervari@benjaminsteakhouse.ro, Sibiu, str. 1 Xenopol, www.benjaminsteakhouse.ro

 

decembrie 15, 2015

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...