Boromir, mai mult decât fursecuri cu smochine.

Boromir, mai mult decât fursecuri cu smochine.

Dacă vei avea vreodată şansa să pătrunzi în „bucătăria” firmei Boromir, te vei simţi la fel de copleşit ca un copil pierdut într-o Lume a Poveştilor, te vei lăsa vrăjit de miresmele măiestrit împletite, de aspectul mătăsos al aluaturilor pregătite, de călătoria spre cuptorul magic, de gustul desăvărşit cu care sunt la final „înveşmântate” în ambalajele lor dichisite. De aici pornesc la drum, străbătănd întreaga ţară, dar ce spun eu, o seamă de produse trec dincolo de hotarele ţării, ştiut fiind că acestora li s-a cam dus vestea că sunt deosebit de bune şi că apectul lor încântă ochiul.

BO1-300x178

Cumpărătorul pierdut adesea printre munţi de produse venite din lumea largă, cu denumiri greu de descifrat şi de înţeles, intuieşte acum că are de la Boromir alternativa unor gustări simple, (sofisticate doar în mirodenii), la un preţ modic, într-un pacheţel ce-l poate însoţi oriunde şi care poate fi dăruit cu eleganţă, poate fi împărţit între prieteni sau colegi.

BO2-300x224

Mai mult, aliniate frumos pe farfurii, singure sau combinate cu alte produse dulci, produsele Boromir se remarcă prin aerul sărbătoresc şi nonşalanţa lor de vedete, cochetând vesele cu orice musafir, poftit sau nu. Dar absolut nimeni nu le rezistă, cu toţii recunosc când este „dragoste la prima vedere” sau mai degrabă „la prima degustare”.
BO4Iar aventura nu se sfârşeşte aici, pentru că, în spatele fiecărui produs aşteptat în raftul magazinelor, se mai ţese o poveste unică, inedită, ce face din acel produs unul „de concepţie”, apropiindu-l ca valoare de o operă de artă. Este greu de spus acum dacă asocierea cu opere de artă „savurate” de noi toţi cu multă plăcere provoacă inspiraţia producătorului, sau dacă dimpotrivă, degustarea produsului incită imaginaţia consumatorului. Cert este însă, că de la prima întâlnire cu fursecurile cu smochine, ai şansa să simţi literalmente un gust divin, a cărui reţetă nu stă doar în mâinile care au trudit s-o plămădească, ci şi în mintea de magic alchimist care a gândit-o astfel încât să ne încânte papilele gustative, tot atât cât şi în armonia vizuală creată cu ajutorul formei şi a culorii.

BO4-300x139

Aşa se face că produsul obţinut înseamnă mai mult decât o bucurie măruntă pentru viaţa noastră de zi cu zi, poate un vis exotic dintr-o grădină cu smochini în floare, un gust catifelat, arome de vanilie dulci, o desfătare precum un cântec cristalin de înger dintr-o poveste adevărată. Şi vă asigur că acestea nu sunt simple efuziuni melancolice, de poet romantic căzut în desuet, nici un tablou renascentist înfăţişând o scenă ideală, chiar dacă astăzi linia de demarcaţie dintre Artă şi Gastronomie a devenit extrem de subţire, ci rezultatul conspiraţiei dintre un gust desăvârşit şi o stare de fapt contemporană.

Însă şi celor care au avut deja ocazia, cât şi celor care se mai îndoiesc de aceste calităţi ale fursecurilor cu smochine de la Boromir, le recomand să le încerce, să le primească în viaţa lor cu inima deschisă şi să se lase purtaţi de vrajă, aşa cum am făcut-o eu, împreună cu prietenii mei, cu colegii mei, cu musafirii mei de zi cu zi, sau în zilele mele de sărbătoare.

BO5

CONTACT: S.C. Extra Sib S.A. SIBIU, ROMÂNIA, Strada: Şos Alba Iulia, nr. 70, Sibiu, Telefon: 004.0269-229.077 Fax: 004.0269-229.034, Email: office.sibiu@boromir.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?