Casa de Cultură a Studenților Sibiu. Produs în Sibiu.

  • 0 comentarii

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu funcţio­nează ca un organism viu, deschis ofertelor şi iniţiativelor studenţeşti. Aceste iniţiative devin programe, care sunt analizate şi puse în practică de către solicitanţi, sub îndrumarea referenţilor de specialitate.
Obiectul de activitate al Casei este asigurarea condiţiilor ca studenţii să se poată exprima complex în iniţiativele lor, să dea prin tot ceea ce întreprind, dimensiune a gândirii şi forţa energiei studenţeşti.

Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu este un catalizator pentru descoperirea, încurajarea şi afirmarea abilităţilor cultural-artistice ale studenţilor. A fost şi a rămas o „casă” în care, pentru a-ţi realiza un hobby, condiţiile de participare sunt: dorinţa, talentul, bunul simţ. Casa de Cultură a Studenţilor este o rampă de lansare a tinerelor talente.
Ca student, te poţi implica în activităţile Casei de Cultură a Studenţilor devenind membru al formaţiilor: Ansamblul Folcloric Ardealul, Compania de teatru-dans Microbis, Formaţia de Dans M&M, Trupa de modeling, formaţiile de muzică de diverse genuri sau participând la spectacole, expoziţii, festivaluri, conferinţe, concursuri sau cursuri. Prin manifestările cultural-artistice la care iau parte studenţii, se formează o tradiţie culturală studenţească, pe care o pot fructifica generaţiile viitoare. În felul acesta, fiecare generaţie participă la scrierea unei istorii şi, profitând de experienţa generaţiilor trecute, poate să le întreacă. Alături de formaţiile cultural-artistice ce activează în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu poţi participa la festivaluri și concursuri naţionale și internaţionale. În ultimii doi ani formaţiile de dans au susţinut turnee în Europa și în Asia.
Anual, instituţia organizează activităţi care încurajează creaţia sub toate formele ei, tinerii având posibilitatea să participe la festivaluri de dans, jazz, modă, etc. Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu organizează traininguri de formare pentru tinerii şi studenţii care doresc să îşi dezvolte aptitudinile manageriale şi antreprenoriale, de comunicare şi leadership.
În anul 2015, echipa Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu vă invită la evenimente de tradiţie ca Sibiu Dans Festival, aflat la cea de-a XII-a ediţie, ce vă așteaptă cu cele mai inedite și expresive coregrafii. De asemenea, sperăm să fiţi alături de noi la aniversarea de 20 de ani al unuia dintre cele mai longevive și prolifice ansambluri de dans și muzică tradiţională românească, Ansamblul Folcloric Studenţesc „Ardealul”.
Ceea ce au realizat studenţii de-a lungul anilor, în domeniul cultural-artistic, se datorează în mare măsură instituţiilor de cultură specifice, respectiv Caselor de Cultură ale Studenţilor. Faptul că o serie de personalităţi, formaţii, grupuri, şi-au afirmat şi dezvoltat talentul artistic prin intermediul Caselor de Cultură ale Studenţilor şi au beneficiat în cadrul acestor instituţii de atmosfera şi avantajele activităţii creatoare studenţeşti, reprezintă o coordonată esenţială pentru contribuţia deosebită a culturii studenţeşti la îmbogăţirea patrimoniului cultural român. Pentru a fi la curent cu toate evenimentele Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu ne puteţi găsi pe facebook.com/CasaStudentilorSibiu.

CONTACT: Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 34 A, www.casastudentilorsibiu.ro, telefon: 0269/212 883, e-mail: ccs.sibiu@yahoo.com

ianuarie 28, 2015

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...