DE 10 ANI ÎN ROMÂNIA

Tot ce ţineCAV1 de instalaţiile unei clădiri, indiferent de destinaţia acesteia, constituie obiectul de activitate al firmei Caverion. Fie că vorbim despre instalaţii de încălzire, sanitare, despre instalaţii de ventilaţie și climatizare, instalaţii electrice sau curenţi slabi, despre protecţie la incendiu și securitate, instalaţii de automatizare sau că vorbim despre instalaţii industriale, răspunsul este același: CAVERION. Ei sunt experţii în servicii de instalare, reparaţie și mentenanţă în toate aceste domenii tehnice.

Instalaţiile de iluminat, încălzire, răcire, climatizare, ventilaţie, siguranţă şi alimentare cu apă sunt elementele unui sistem foarte complex. Pentru funcţionarea sigură şi pentru evitarea întreruperilor există Caverion. Cu sediul central în Helsinki, Finlanda, compania furnizează soluţii tehnice pentru clădiri în toate domeniile, precum şi Facility Services în România. De asemenea, proiectează, execută, şi întreţine instalaţii pentru clădiri eficiente energetic și în alte 12 ţări din Europa Centrală şi de Nord. Pentru sibieni, compania Caverion își oferă serviciile de aproximativ 10 ani. „Oferim soluţii tehnice pentru clădiri de birouri, centre comerciale, instituţii publice şi instalaţii industriale. Punctele noastre forte sunt competenţele tehnologice și serviciile complete, care acoperă toate sistemele tehnice de-a lungul ciclului de viaţă al echipamentelor și instalaţiilor industriale”, spune Cristian Pătrașcu, directorul companiei.

CAV3Eficienţă și respect pentru mediu

Caverion este o firmă relativ nouă în România, însă istoria ei este una îndelungată, cu o mulţime de competenţe valoroase în toate ţările în care activează. „Înţelegem complexitatea clădirilor şi a proceselor. Noi gestionăm eficient întregul ciclu de viaţă al clădirii – de la echipamente individuale, la soluţii avansate complete. Ne asumăm responsabilitatea pentru proiectarea şi execuţia de instalaţii, pentru reparaţii şi mentenanţă. Serviciile noastre acoperă toate domeniile tehnice”, mai spune directorul companiei. Dincolo de toate acestea, dând dovadă de profesionalism, prin modul de desfăşurare a activităţii, compania își dovedește respectul faţă de mediul înconjurător, dar şi oferă clienţilor soluţii tehnice pentru o eficienţă energetică ridicată.

CAV4Sunt buni, în a fi cei mai buni

Caverion este, în momentul de faţă, una din cele mai mari companii din Europa ce oferă servicii complete pentru clădiri. Fiabilitatea, eficienţa energetică, costurile optimizate sunt doar câteva dintre atuurile garantate de Caverion.
Reușita este dată de codul de conduită și de principiile care conduc către valorile de neclintit ale acestei companii. Calitatea produselor și serviciilor sunt întotdeauna conforme cu realitatea și sunt certificate de certificatele ISO și de toate autorizaţiile necesare unei companii de încredere. Viziunea companiei este aceea de a deveni lideri în instalaţii, pe piaţa din Europa, ca mai apoi să demonstreze lumii că sunt cei mai buni.
Caverion. „Totul este posibil, pentru că ne orientăm după valori clar definite. Acestea ne dau forţa de a merge înainte şi sunt viziunea noastră în acelaşi timp”, încheie Cristian Pătrașcu.

Pe această cale, dorim tuturor colaboratorilor noştri Sărbători fericite şi un An Nou plin de realizări.

CONTACT: Str.Sibiului, nr.2 et.4, 557260 com. Şelimbăr, jud.Sibiu, România, Tel.+40 369 40 89 17, www.caverion.ro