CLUBUL Ecvestru, lumea magică din vecinătatea Sibiului

CLUBUL Ecvestru, lumea magică din vecinătatea Sibiului

Situat într-un peisaj ce te poate face să uiţi să respiri, cu un design unic și special, gândit pentru relaxare și frumos, Clubul Ecvestru este alegerea ideală pentru a petrece timp dincolo de spaţiul și agitaţiile urbane. Club Ecvestru a fost creat din respect pentru cai și dedicat în exclusivitate iubitorilor acestor animale magnifice. Restaurant Ecvestria este un spaţiu elegant și alegerea perfectă pentru a surprinde, indiferent în cadrul cărui eveniment alegi să-i treci pragul, fie că este vorba de cină sau de petrecerea de revelion. Pensiunea Ecvestria este perfectă pentru momente unice. Deși ești foarte aproape de Sibiu, te duce într-o cu totul altă lume, fără responsabilităţi și ceasuri deșteptătoare.

CENTRU DE ECHITAŢIE

La numai 6 km de Sibiu înspre Vâlcea-Brașov, am deschis porţile unui Centru Ecvestru pentru toţi iubitorii de cai. Clubul dispune de un grajd întins pe o suprafaţă de 726 mp, amenajat cu 41 de boxe cu dotări moderne, 2 spaţii de spălat caii interioare și 2 spaţii de spălat exterioare prevăzute cu apă caldă, dar și un uscător.
Manejul bazei se întinde pe o suprafaţă de 25x60mp și a fost realizat cu suport din cauciuc cu inserţie de nisip și textile. Manejul poate fi utilizat pentru antrenamentele călăreţilor pe timpul zilei cât și pe timpul serii, acesta fiind prevăzut cu instalaţie de iluminat pentru nocturnă. Cele 2 terenuri exterioare aferente clubului, se întind pe o suprafaţă de 8.000 mp (gazon) respectiv 3.600 mp (nisip).
Spaţiul de spectatori este realizat pe o suprafaţă de 150 mp situat la etajul 1 al clădirii. De aici se permite urmărirea directă atât a antrenamentelor care se desfașoară în manej, dar și pentru a admira antrenamentele executate pe terenurile exterioare sau pentru delectarea privirii cu caii la păscut în padocurile exterioare care deservesc complexul.
La primul etaj, funcţionează un magazin cu produse de călărie pentru toţi cei care doresc să își completeze echipamentul de echitaţie sau pur și simplu doresc să ia celor dragi o amintire. Parterul de 150 mp este dotat cu o șelărie, vestiare pentru călăreţi și grupuri sanitare. Centrul Ecvestru dispune de un fânar propriu cu o capacitate de 150 t de furaj uscat, 3 silozuri pentru cereale cu o capacitate de 36 t şi o hală depozit pentru utilaje.

RESTAURANT ECVESTRIA

Începând cu septembrie 2014, Restaurantul Ecvestria și-a deschis por­ţile pentru sibieni si nu numai, un nou prilej ca toată lumea să se bucure de gusturile rafinate ale bucătăriei românești și internaţionale.
Ambianţa liniștitoare din cadrul Clubului, oferă Restaurantului Ecvestria, o locaţie ideală pentru un mic dejun tonic, un prânz copios, un cocktail între două întâlniri, o cină elegantă, evenimente de socializare, mese de afaceri, o petrecere privată, organizarea unui eveniment sau pur și simplu pentru o seară memorabilă, într-o companie plăcută.
Restaurantul are design specific ecvestru cu elemente moderne. Capacitatea este de 60 de locuri, dintre care 2 separeuri cu design diferit care deservesc între 8 și 12 locuri. Barul amenajat cu accesorii ecvestre, vă așteaptă să serviţi o băutură pe scaunele în formă de șa western. Terasa are capacitate de circa 150 locuri, fiind și foarte solicitată de către cei care savurează preparatele bucătăriei noastre, în timp ce urmăresc antrenamentele de călărie de pe terenurile exterioare ale Centrului Ecvestru.
De asemenea, dacă plănuiţi o petrecere, o aniversare, un botez sau un eveniment care să fie de neuitat, vă stăm la dispoziţie!

Pensiunea Ecvestria

Este locul unde calitatea înaltă și bunul gust merg mână în mână. Un loc deosebit de cald și primitor care să-ţi ofere confortul dorit. Cazare la standarde occidentale, într-un loc retras și liniștit cu servicii de calitate la preţuri rezonabile, reprezentând o oportunitate pentru turismul de relaxare.
Pensiunea dispune de 4 camere dintre care, 2 twin și 2 matrimoniale. Camerele sunt spaţioase, cu mobilă din lemn și un design interior unic, diferit.
Fiecare cameră are acces direct în curtea din cadrul Clubului Ecvestru, baie proprie cu cabină de duș, internet WiFi gratuit, TV plasmă și încălzire centrală.

CONTACT: www.clubecvestru.rowww.ecvestria.ro

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?