CO1Cu toţii ne dorim ca pe durata somnului să ne odihnim, să ne relaxăm, iar corpul nostru să-și refacă resursele fiziologice de care are nevoie pe perioada zilei. Indiferent dacă deţinem o saltea uzată sau dorim să maximizăm confortul din timpul somnului prin achiziţionarea unei saltele noi, trebuie să încercaţi noile saltele din burete „Conforta”. Șapte tipuri de saltele, ortopedice sau cu memorie, perne și toppere, realizate de specialiști pentru a crește numărul orelor de somn odihnitor, sunt acum disponibile în Showroom-ul „Conforta” din Zona Industrială Est, str. Gării nr. 13, la ieșirea din Sibiu spre Agnita. Mai multe detalii despre gama completă de produse pe www.conforta.net

Avantajele noilor saltele Conforta

Saltele din spumă poliuretanică „Conforta” au un dublu avantaj, fiind atât ortopedice, cât și ultra-confortabile. Faţă de clasicele saltele pe arcuri, saltelele din burete susţin și distribuie presiunea corpului punct cu punct pe suprafaţă, relaxând coloana vertebrală și detensionând corpul în timpul somnului. Acest sistem de dispunere egală a greutăţii corpului, favorizează o corectă circulaţie a sângelui în timpul somnului.
Printre avantaje se mai numără faptul că saltele „Conforta” se adaptează la temperatura corpului, permit circulaţia aerului și asigură eliminarea umidităţii, având reale proprietăţi antibacteriene. De asemenea, datorită echilibrului perfect între densitate, duritate și elasticitate, saltelele „Conforta” ajută la minimizarea mișcărilor în timpul nopţii, favorizând perioade mai lungi de somn netulburat.
Personalizează-ţi somnul!

Pentru că ne dorim să beneficiezi la maxim de calităţile reale ale saltelelor „Conforta”, îţi oferim posibilitatea de a-ţi personaliza somnul și de a avea salteaua la dimensiunile potrivite patului tău, cu zone de confort suplimentare, în funcţie de preferinţele tale.
În cazul în care nu ești mulţumit de alegerea făcută, salteaua poate fi returnată în perioada de testare de 30 de zile.
Și nu uita: saltelele „Conforta” se livrează gratuit pe raza judeţului Sibiu!

Instrucţiuni de folosire îndelungată a saltelelor „Conforta”

• Întoarce salteaua o dată la 3 luni de pe o parte pe alta
• Aerisește zilnic camera pentru a permite și saltelei să se aerisească
• Alege o somieră corespunzătoare pentru creșterea confortului și mărirea duratei de utilizare a saltelei
• Aplică un detergent pentru curăţare uscată și curăţă zona cu o lavetă umedă pentru înlăturarea petelor
• Nu utiliza produse de curăţare lichide pe salteaua ta. Unele dintre aceste substanţe o pot deteriora ireversibil
• Evită umezirea saltelei! Protejează salteaua de apă sau alte lichide cu o protecţie de saltea impermeabilă
• Saltelele „Conforta” nu sunt comprimate. Evită achiziţia unei saltele comprimate. Comprimarea afectează calitatea saltelei. Orice saltea rulată pentru a ocupa mai putin spaţiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, își pierde semnificativ din calităţile sale.

CONTACT: Str. Gării, nr. 13, Șelimbăr, 557260, Sibiu | T: +40 269 207 813 F: +40 269 207 808 | E: office@conforta.net, www.conforta.net

CO2