CRAISS, totul în materie de logistică

CRAISS, totul în materie de logistică

Grupul CRAISS este unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de logistică de mărime mijlocie, din comerţ şi industrie. Cu orientare către client, cu accent pe calitate susţinută de mijloace moderne, CRAISS oferă flexibilitate şi inovaţie atât prin CRAISS Logistik, cât şi prin CRAISS Transport.

CRAISS-LOGO-300x213

Firma CRAISS a luat naştere în anul 1931, ca o afacere de familie, când Albert Craiss a înfiinţat o companie de comerţ şi producţie. Astăzi, Grupul CRAISS este condus de Albert şi Michael Craiss, reprezentând cea de-a treia generaţie. După mai bine de 80 de ani de experienţă, principiile CRAISS au rămas aceleaşi, însă calitatea, tehnologiile moderne şi gama largă de oferte a crescut, pe măsura cunoştinţelor acumulate şi a cerinţelor evoluţiei pieței de consum. Astfel, această combinaţie între tradiţie, cultură a companiilor mijlocii şi procesele moderne garantează atât un pachet de servicii atractiv, cât şi siguranţă pentru procesele de logistică.
Compania de familie CRAISS se numără printre cei mai importanţi furnizori de servicii de logistică de mărime medie din Germania, având 439 de angajaţi, peste 763 de autovehicule, 80.000 m² suprafaţă de depozitare şi peste 300.000 de expediţii. Cu puncte de lucru în Germania, Polonia, Republica Cehă şi România, CRAISS oferă, de generaţii întregi, servicii de logistică eficiente, realizate la timp, prin angajaţi calificaţi. CRAISS România are sediul central în Sibiu, iar din luna mai 2012, o a doua firmă CRAISS, cu parc propriu de maşini, sunt utilizate atât în ţară, cât şi în Germania pentru clienţii CRAISS. În momentul de faţă, sunt 74 camioane mari şi 21 camionete, dar până în prima jumătate a anului 2015 se urmăreşte achiziţionarea a încă 25 de camioane proprii, atât pentru clienţii interni, cât şi pentru cei externi. Experţi în logistică, CRAISS oferă clienţilor soluţii adaptate cu precizie la necesităţile acestora.

CR1-300x211
Experienţă şi profesionalism

Gama de servicii este variată. Putem vorbi despre logistica de aprovizionare, logistica de distribuţie, încărcări parţiale şi complete, transporturi de volum mare Jumbo, grupaje, transporturi sistematizate, experţi în regim expres şi transporturi aeriene şi maritime. Şi pentru a fi siguri că alegem în permanenţă metoda potrivită pentru clienţii noștri, ne axăm pe un flux de activitate bazat pe IT, pe dezvoltarea unor strategii de depozitare adecvate, JIS/Sisteme Kanban, consignaţie/VMI, pe optimizarea stocurilor, pe stocarea temporară a produselor după procesul de producţie, downsiying, ambalare, pe derularea expediţiei şi pe asigurarea stocurilor prin inventare ciclice.
Echipa CRAISS este mereu gata de provocări, pentru că doar prin implicare, curaj pentru schimbare, creativitate şi spirit de echipă se pot oferi soluţii care pot fi duse mai departe. Consultanţii de logistică de la CRAISS cunosc foarte bine proiectele logistice complexe şi pot fi parteneri de discuţii valoroşi pentru oricare dintre proiectele dumneavoastră. Împreună cu ei pot fi dezvoltate conceptul de aprovizionare în logistica de achiziţii, strategia de depozitare cu structuri de depozitare flexibile, VMI, flastorage, sistemul E-Kaban ca tehnică de management al producţiei, concepte feroviare, one-piece-flow, stocarea temporară a producţiei, soluţie de tip traileryard şi distribuţie. Astfel, puteţi fi siguri că dintr-o multitudine de posibilităţi va fi aleasă soluţia optimă. Cei de la CRAISS se vor asigura de asta.

CR3-300x173• Firma Craiss a făcut parte din echipa care în anii ’70 a implementat conceptul de Jumbo în industria Germană (camioane cu volum mare de 120mc).

• Firma Craiss a fost înfiinţată în 1931 şi are în prezent peste 400 angajaţi, peste 700 de camioane şi 80.000mp de depozite.

CONTACT: Şos. Alba Iulia nr. 108, cod 550052, România, Tel: 0269.206500, Fax: 0269.206541, E-mail: info.romania@craiss.com | www.craiss.com

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?