Enzo, restaurantul care aduce Italia în Sibiu

Enzo, restaurantul care aduce Italia în Sibiu

Nu a trecut mult timp de când Restaurantul Enzo Ristorante e Caffè și-a deschis ușile pentru clienţi. A trecut însă suficient timp ca toţi cei care i-au trecut pragul să remarce designul special, cald, gândit să-i transpună în lumea însorită a Italiei și să-și dorească să revină. Încă de la început, scopul acestui restaurant a fost să-și trimită clienţii în ţinutul extraordinar al acestei ţări, cu preparatele sale mediteraniene, cu vinuri de calitate superioară, cu buna dispoziţie și ospitalitatea italienilor. Un specific care se adresează tuturor și care îi fascinează pe toţi. În meniu găsiţi preparate cu reţete originale italiene, tagliatelle de casă preparate cu ou, o mare diversitate de preparate cu peşte și fructe de mare, reţeta specială pentru blatul de pizza și o selecţie specială de vinuri. Nimic care să poată fi refuzat!

Încă de la intrare îţi dai seama că Enzo Ristorante e Caffè aduce Sibiului un concept nou, în ceea ce privește designul interior cu specific italian. Amplasat în centrul orașului, chiar pe pietonala Nicolae Bălcescu, are o ambianţă gândită în detaliu pentru ca orice italian care îi trece pragul să se simtă ca acasă și orice român să se simtă ca în Italia. Capacitatea restaurantului este de aproximativ 40 de locuri și oferă posibilitatea de a opta de la o simplă cafea, până la business lunch-uri și cine romantice. Meniul restaurantului a fost conceput de bucătari cu experienţă în bucătăria italiană, iar în paginile sale puteţi descoperi paste, pizza, preparatele cu carne de vită Black Angus, carne de porc, berbecuţ de Noua Zeelandă, pui, dar și pește și fructe de mare. O parte din reţetele folosite sunt unice și le puteţi găsi doar la Enzo. Sunt preparate ușoare, sănătoase și foarte puţin tratate termic. Vinurile sunt special alese pentru a corespunde fiecărui tip de mâncare și sunt recomandate de ospătari astfel încât să fiţi siguri că faceţi cea mai bună alegere.

Meniu cu preparate de post

De duminică, 15 noiembrie s-a intrat în postul Crăciunului iar Enzo Ristorante e Caffè vine în întâmpinarea acestei perioade din an. „Am pregătit un meniu special de post pentru toţi cei care îşi doresc să întâmpine pregătiţi perioada Sfintelor Sărbători ale Crăciunului. Am ales preparate gustoase printre care menţionez supa de roşii coapte, penne cu legume la cuptor, salată vegetariană, tagliatelle siciliene şi multe altele. Încă de la început, am avut deschiderea faţă de clienţii noştri pentru a introduce în meniu preparatele lor preferate, cu accent pe cele cu specific mediteranean”, spune Fraga Muleş, managerul restaurantului.

CONTACT: Str. Nicolae Bălcescu nr. 21, Sibiu • 0369 807 227 • luni – duminică: 9:00 – 24:00 • • rezervari@enzoristorante.ro • www.enzoristorante.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?