Euroconf, eleganţa nu are vârstă

Euroconf, eleganţa nu are vârstă

Euroconf este unul dintre brand-urile de îmbrăcăminte cu tradiţie din Sibiu, având o istorie de peste 66 de ani. Dedicat în exclusivitate bărbaţilor, creaţiile Euroconf au fost și au rămas etaloane de eleganţă și calitate. Pentru croiul lor se folosesc procese tehnologice moderne, materiale de la furnizori de renume şi o etică a muncii bazată pe îmbunătăţirea continuă. Euroconf produce atât pentru firme de renume din Europa, având contracte încheiate cu firme din Germania, Austria, Italia, Elveţia, Anglia, Suedia, Israel, cunoscute pentru exigenţa lor, cât şi sub brandurile proprii, Paolo Rossi, marcă înregistrată în România și în Uniunea Europeană şi Morathi.
Compania s-a născut ca o continuare a activităţii vechilor bresle de croitori de pe teritoriul oraşului Sibiu și continuă să existe pentru a da ocazia alegerii perfecte în materie de șarm masculin.

Printre produsele croite și recomandate de Euroconf este și costumul bussines, piesă ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat. Gama de materiale folosită pentru crearea acestor costume este de cea mai bună calitate, fiind comandată de la furnizori de tradiţie din Italia, cunoscuţi pentru tehnicile deosebite de finisare. Toţi cei care își doresc un astfel de costum trebuie să știe că Euroconf oferă diversitate, pornind de la paleta de culori în trend și până la cele peste 30 de mărimi, care lărgesc aria ofertei. Vorbim aici despre gama medie care se încadrează între mărimile 44 și 64, scurtă, între 24 și 32 și gama lungă, cu mărimi între 88 și 114. „Costumele noastre au un croi excelent care se pliază pe foarte multe conformaţii, iar despre calitate nu trebuie să spunem prea multe, pentru că produsele vorbesc de la sine. Materialele din care sunt croite aceste costume sunt finisate antimurdărire și antișifonare, oferindu-le domnilor posibilitatea de a arăta impecabil după orice moment al zilei”, spune Maria Priveghiu, directorul companiei Euroconf.
Sacourile casual și smart casual sunt alte piese de rezistenţă oferite de Euroconf. Indiferent de vârstă, bărbaţii nu trebuie să rateze ocazia de a fi cuceritori. Sacoul a fost întotdeauna promotorul efectului wow, la bărbaţi. Indiferent că optează pentru o plimbare în oraș, o participare la un eveniment în familie sau la un cocktail, Euroconf oferă soluţia cea mai potrivită. Ţesături de lână, lână în amestec, multitudine de culori și mărimi, orice se alege, va arăta impecabil.
Din oferta companiei nu lipsesc nici costumele de ceremonie. „La aceste produse avem ţesături cu finisaje deosebite. Astfel, cu ajutorul nostru și mirii pot fi în centrul atenţiei, iar raportul calitate preţ, ar trebui să-i convingă”, mai spune directorul.
Toate aceste produse se găsesc în magazinele Paolo Rossi aflate în Sibiu, pe Bulevardul Victoriei, în București și în Cluj. De asemenea, tot acolo găsiţi și accesoriile necesare (cămăși, cravate etc), toate purtând semnături consacrate în lumea modei. În magazine nu sunt neglijate nici doamnele. Chiar dacă nu sunt produse de Euroconf, piesele de îmbrăcăminte dedicate lor sunt achiziţionate de la producători de renume.

Euroconf angajează!

În momentul de faţă sunt peste 400 de angajaţi care asigură calitatea în detaliu a produselor, însă echipa se mărește. De aceea, oricine își dorește un loc de muncă unde se respectă standardele sociale impuse de legile în vigoare, își poate depune CV-ul la sediul firmei, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8.00 și 16.00. Salariul este atractiv și motivant, completat de tichete de masă. Orele suplimentare sunt plătite dublu și sunt oferite prime la sărbători și în vacanţe. În cazul în care cei care vor să se angajeze vin din alte localităţi, firma este cea care suportă cheltuielile de transport, iar angajaţii Euroconf beneficiază de analize și consultaţii medicale gratuite. Experienţa este de dorit, dar, în aceeași măsură este posibilă și calificarea la locul de muncă. Este locul de muncă în care angajatul este respectat atât în drepturi, cât și ca om.

CONTACT: SEDIUL CENTRAL, Sibiu, Bld. Victoriei, Nr.42, Tel.0269210165,0269210107, Fax.0269217725, email: office@euroconf.ro, marketing@paolorossi.ro

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?