EUROCONF PAOLO ROSSIPe o piaţă cu o concurenţă acerbă, Euroconf a ales să se impună prin calitate. Folosind procese tehnologice moderne, materiale de la furnizori de renume şi o etică a muncii bazată pe îmbunătăţirea continuă, Euroconf produce atât pentru firme de renume din Europa, cunoscute pentru exigenţa lor, cât şi sub brandurile proprii, Paolo Rossi şi Morathi. Născută ca o continuare a activităţii vechilor bresle de croitori de pe teritoriul oraşului Sibiu, bresle organizate în Evul Mediu, care produceau confecţii pentru schimburi în pieţele organizate în acea perioadă, trecută prin provocările istoriei, astăzi Euroconf ajunge la peste 400 de angajaţi, derulând contracte cu firme de renume din Germania, Austria, Italia, Elveţia, Anglia, Olanda, Israel etc.

EU2Fondată în 1949, privatizată şi restructurată în 1991, SC Euroconf SA produce costume, pantaloni, sacouri şi veste pentru bărbaţi. Cea mai mare parte a producţiei este destinată exportului, producţia pentru piaţa internă reprezentând aproximativ 10% din totalul producţiei. Euroconf are ca principale pieţe de desfacere Germania, Elveţia şi România. Euroconf produce pentru o serie de clienţi de renume mondial, dar are şi două branduri proprii, Paolo Rossi şi Morathi. Dintre acestea, brandul Paolo Rossi este marcă înregistrată în România și, din 2012, în Comunitatea europeană. Sub acest nume se produc costume, smochinguri, sacouri și pantaloni pentru bărbaţi. „Produsele noastre se disting printr-o construcţie deosebită a tiparelor, o construcţie adecvată mai multor conformaţii (talie normală, talie scurtă și talie lungă, peste 30 de mărimi), prin calitatea ţesăturilor care provin de la cei mai renumiţi producători din domeniu, în special din Italia, ţesături din lână cu finisaje superioare, rezistente la murdărie și șifonare”, spune Maria Priveghiu, Director General. Brandul Paolo Rossi a fost lansat în 2005 și s-a bucurat de un real succes încă de la început. A demonstrat că posibilităţile de producţie și capacitatea creativă a firmei sunt după cele mai exclusiviste standarde.

EU3Branduri celebre în magazinul Paolo Rossi

Euroconf a deschis pe Bulevardul Victoriei, nr. 44 A magazinul „Paulo Rossi”, într-un spaţiu elegant, special conceput, în care puteţi găsi costume, sacouri şi pantaloni pentru bărbaţi marca ,,Paolo Rossi”, cămăşi bărbăteşti şi cravate de la branduri celebre precum Calvin Klein, Eterna, Alea şi alte accesorii. Nu este uitat nici sexul frumos, în magazin fiind și îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei, atât de la producători români cât și de la mărci Italiene (Denny Rose, Lizalu, Artigli, Marilu). De asemenea, în completarea produselor proprii, magazinul Paolo Rossi aduce și alte confecţii de bărbaţi, cămăși, cravate, jachete, pălării, toate având mărci renumite precum Eterna, Calvin Klein, Stetson, Alea sau Sorbino. În magazinul ,,Paolo Rossi” nu este ușor să iei o decizie, pentru că toate modelele sunt un etalon al calităţii, bunului gust și al eleganţei, însă oricine îi trece pragul este consiliat și ajutat de angajaţi profesioniști să facă întotdeauna alegerea perfectă.
Pentru viitor, firma își propune atât iniţierea de noi programe de colaborare cu parteneri externi, dar și lansarea unor linii de produse proprii.

CONTACT: Euroconf SA, Sibiu, Bd Victoriei 42, Tel: 0269-210-165, 0269-210-139, Fax: 0269-217-725