Familia inovativă wenglor

Familia inovativă wenglor

Este o companie originară din Tettnang, Germania, cu activitate în Sibiu din anul 2001, fiind una dintre primele firme de producţie cu capital german din Sibiu. Pe plan local, wenglor activează cu o capacitate de producţie de aproximativ 1.000.000 de senzori pe an, susţinută şi de către departamentele de proiectare/dezvoltare, mentenanţă/construcţie şi vânzări. De-a lungul timpului, a demostrat ce înseamnă simţul calităţii, respectul faţă de clienţi și nu în ultimul rând, faţă de mediile în care se dezvoltă.

„Si pentru că de 15 ani Sibiul înseamnă pentru wenglor „acasă”, ne-am hotărât să ne extindem activitatea prin construirea unei noi hale de producţie în 2016, hală care va cuprinde spaţii de asamblare, depozitare şi birouri” afirmă administratorul firmei, Herbert Oprea.

wenglor, soluţii inovative pentru cele mai mari companii

Pentru că pretenţia de a te număra printre cei mai buni se clădește cu dedicare și inovaţie, am decis să ridicăm ştacheta wenglor. Portofoliul nostru de produse se află într-o permanentă extindere, din acesta făcând parte mii de produse, pe lângă senzori fotoelectrici, inductivi de proximitate, senzori ultrasonici, sistemele Vision, cititoarele de coduri de bare 1D şi 2D, tehnica de siguranţă, senzori de curgere, de presiune și de temperatură, începând de anul acesta am introdus şi nouă gama de senzori de mare precizie, wenglor – MEL.

Fiecare produs în parte a pornit de la o idee inovativă. Cât anume cântărește o astfel de idee? Răspunsul este între 4 și 3.080 de grame, în funcţie de modelul senzorului.

Scopul wenglor este de a furniza clienţilor săi soluţii de înaltă calitate, în orice moment și în orice împrejurare. De aceea, renumite companii din industria producătoare de automobile, industria produselor alimentare, a produselor farmaceutice, dar și producători de utilaje se bazează pe produsele wenglor.

wenglor este, cu siguranţă, una dintre companiile de seamă ale Sibiului. O bună parte din produse sunt fabricate la Sibiu, fiind senzori de ultimă tehnologie pentru automatizări industriale. Acești senzori produși la Sibiu asigură calitatea și siguranţa produselor de consum din întreaga lume. wenglor și cei 230 de angajaţi din Sibiu se mândresc cu această realizare. Fie că produc cauciucuri, motoare, mașini, bere, iaurt sau ciocolată, liniile de producţie din întreaga lume folosesc acești senzori.

Angajaţii companiei wenglor proiectează și produc senzori cu tehnologie mondială de vârf și sunt, cu certitudine, o mare familie inovativă.

„Familia inovativă este unită printr-un cod genetic comun: pasiunea pentru inovaţie care ne ţine uniţi, acesta fiind motivul pentru care noi nu numai că discutăm despre noţiunea de familie, ci ne și numărăm printre membrii acesteia”, spune asociatul firmei, Rafael Baur.

Gama completă de produse şi soluii pentru industrie

CONTACT: wenglor electronic innovation lito SCS, str. Căprioarelor nr. 4, Sibiu, tel: 0269-207700, fax: 0269-207788, info.ro@wenglor.com, www.wenglor.com

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?