Familia inovativă wenglor

  • 0 comentarii

De-a lungul timpului, wenglor s-a implicat activ în viaţa socială a Sibiului, cu proiecte de sprijin și stimulare în domeniul educaţiei, sănătăţii, culturii și mediului înconjurător.

Așa cum o spune și motto-ul companiei noastre – familia inovativă -, wenglor pune accentul pe oameni și inovaţie tehnologică. Și pentru că în dezvoltarea umană, educaţia este esenţială, vă prezentăm câteva dintre acţiunile desfășurate în Sibiu, cu sprijinul wenglor.

Cea mai recentă implicare wenglor în aria educaţională s-a concretizat joi, 04.02.2016, prin inaugurarea Laboratorului de limbi străine aplicate din cadrul Liceului Energetic Sibiu. Laboratorul a fost renovat și modernizat, din fondurile wenglor, cu sprijinul Asociaţiei Umanitare „Alexandra Nanu”.

Dorim astfel să mulţumim cadrelor didactice și conducerii liceului pentru deschidere și implicare și să le urăm elevilor: „Spor la învăţat!

În decursul anului 2015, wenglor a organizat concursurile „Student Hardware Challange” și „Student Software Challange” pentru studenţii Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, continuând tradiţia începută în anul 2014, odată cu organizarea primului concurs.

La final, toţi studenţii au fost premiaţi, iar cei care s-au clasat pe primele 3 locuri au obţinut premii în valoare totală de aproximativ 2.000 de euro. Pentru că aceste acţiuni au recompensat cei mai buni dintre studenţi și, cu siguranţă, au motivat pe mulţi să își crească performanţele, aceste concursuri vor fi organizate anual cu sprijinul Universităţii.

De asemenea, colaborarea constantă cu Asociaţia Umanitară „Alexandra Nanu” (AUAN) acordă în fiecare an o șansă la educaţie copiilor cu rezultate școlare bune ai căror părinţi nu îi pot susţine financiar.

Așadar, „scopul familiei inovative wenglor este de a contribui, pe cât posibil, la o construcţie solidă a viitorului comunităţii sibiene și suntem convinși că temelia acestei construcţii este și va fi – educaţia” – Herbert Oprea, manager general wenglor

 

februarie 16, 2016

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...